Bilgisayarı ekransız kullanmak! (1 Viewer)

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an...

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını kaldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.
Güzel kafa kardeş

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.
Göktürk123 sen misin la aq saykosu :D

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,336Konular
3,281,131Mesajlar
320,320Kullanıcılar
zero0daySon Üye
Üst Alt