Bilgisayarı ekransız kullanmak!

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an...

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.

Son düzenleme:
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını kaldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.
Güzel kafa kardeş

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. ben dj darius123. burası spyhackerz. kısa zaman önce anne denilen o kişiye diss attım. tabi o da benim bilgisayarımın ekranını aldı. şu an iphone 6 plus ve windows sistemli bir tabletim var. bu iki cihazı bilgisayarın ekranı niyetine kullanmak istiyorum. bana yardım edene benden bedava isot.
Göktürk123 sen misin la aq saykosu :D

131,818Konular
3,271,651Mesajlar
316,280Kullanıcılar
AethelraSon Üye
Üst Alt