Bilgisi Olan Varmı Arkadaşlar

Rating - 0%
ben instagramda bir kulanıcı adı için ticari talepte bulundum hatta kullanıcı adının web siteside aynı isimle benden instagrama admin@siteadı.com diyede yazdım bu yöntemi bilenler vardr cevap geldi çok etkili bir yanıt yazdım ama yok kabul etmiyorlar illede tam tescilli ticari marka belgesi istiyorlar bu belgeyi çıkrmayı düşünüyorum

1. soru: tam tesccilli ticari marka belgesini nasıl çıkartırım

2. soru : kullanıc adının domaini bende olduğu halde neden israrla tam tescilli ticari marka tescili belgesi istiyorlar anlamadım çözümü yokmu bunun

instagramın ban cevabı

Merhaba,

Şikayetiniz için teşekkür ederiz.

Şikayet ettiğiniz hesabın kaldırılmasına dair:

Tescile bağlı bir yargı bölgesinde hak iddiasında bulunduğunuzu ancak bir tescilli ticari marka ile ilgili bilgileri göndermediğinizi tespit ettik.

Bu nedenle, şikayet ettiğiniz içeriğin size ait olabilecek ticari marka haklarını nasıl ihlal ettiği anlaşılamamaktadır ve şu anda şikayetinizle ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirmemiz mümkün değildir.

Kullanıcı adı talebinize dair:

Yanıtınız için teşekkür ederiz. Önceden belirttiğimiz gibi, kullanıcı adı aktarımına yönelik istekleri değerlendirmek için ülke veya topluluk seviyesinde bir ticari marka tescili talep etmekteyiz.

Ülke veya topluluk seviyesinde tam tescilli bir ticari markayla sağlanmadığı sürece bu kullanıcı adı talebiyle ilgili olarak bundan sonraki başvurularınıza yanıt vermeyeceğimizi lütfen aklınızda bulundurun.

Teşekkürler,

Esrin
Intellectual Property Operations
Instagram

131,617Konular
3,269,785Mesajlar
315,607Kullanıcılar
turkirezaeiSon Üye
Üst Alt