Yardım Binancedeki Para İzleniyor Mu Acil Yardim

Rating - 0%
Merhabalar birisi binance hesabindan benim binance hesabıma para atacak illegal bir iş para izlenebilir mi?

S

Silinen üye 147804

ben sana linkleri bırakayım kendin karar ver,

kyc onaylı ise egm ulaşır, kyc sana ait değilse o kişiye ulaşır, şahısla bağlantın var ise illa ki sana ulaşır, hiçbir şey olmaz ise bulunulan ülkenin egm hizmetinin dirayetine göre en kötü ihtimalle hesap dondurulur ve işaretlenir, paran dondurulur.
küçük paralar için, Metamask veya Trust 'a al, ama ağ'da hiçbirşeyin yok olmayacağını düşünme, nereden nereye gönderirsen gönder ağ'da izlenir,
küçük paralar için ''peşine düşmeye değmez'' diyecekleri şu durumu deneyebilirsin,
orada başka bir çapraz ağda ki tokenizasyona dönüştür, örnek bsc ağından polygon a geçir, bir kaç yol daha var elbette ama bu bile para küçükse işini görür. genelde 5k $ tokat altı işlerde pek peşine düşen görmedim, ama binance işlem başlatıyor çoğu, genelde başlatma psikolojileri param dönmese bile en azından hesap dondurulsun o da kullanamasın, gönderiğim üstteki linkler emniyet görevliler tarafından cum. savcılığı şikayet ile birlikte alınan yazı ve egm talep yazı ile başvurdukları yer.
büyükler için prosedür çok farklı işler, mixer, monero al birşey olmaz diyenlere kanma
fiyat büyürse fiziksel cüzdanlar ile işlem ve planlama tasarlanır.

S

Silinen üye 147804

100 bin dolar altı işlemlerle kimse uğraşmaz
5k$ + bir çok kişinin şikayet için cum savcılığına başvurup egm üzerinden binance a başvurduğunu biliyorum, ben realiteye göre konuştum,
hesaplar işaretleniyor, bilgiler talep ediliyor, çoğu da ya arkadaşı çıkıyor, ya arkadaşının ailesi, ama illa çevresinden birisi çıkıyor, tespit ediliyor, çoğu da yaş ortalaması düşük kişiler, yapılan işlemin ne olduğuna ve suçun niteliğine vakıf değiller.
egm den bir tokat ile salınmadıklarına emin olabilirsiniz, yine de elbette alacağınız riski ve özgür irade ile işlemleri yapabileceğinizi siz bilirsiniz.
bu arada niyetim senin yazdığına muhalefet olsun anlamında değil burada reşit olmayanların yapacağı işlemlerde en azından zarar görmeden sıyrılsınlar amacı taşıyor.
bişi olmaz kimse uğraşmazlar yüzünden bir çoğu sıkıntı yaşıyor, ama dediğim gibi herkes alabileceği risk oranında paraya yakındır.

Rating - 100%
Kripto para yasasının yakında çıkması düşünülüyor ayrıca Binance 'Emniyet Teşkilati Talepleri'ne açık. Kararı sen ver.

Rating - 0%
5k$ + bir çok kişinin şikayet için cum savcılığına başvurup egm üzerinden binance a başvurduğunu biliyorum, ben realiteye göre konuştum,
hesaplar işaretleniyor, bilgiler talep ediliyor, çoğu da ya arkadaşı çıkıyor, ya arkadaşının ailesi, ama illa çevresinden birisi çıkıyor, tespit ediliyor, çoğu da yaş ortalaması düşük kişiler, yapılan işlemin ne olduğuna ve suçun niteliğine vakıf değiller.
egm den bir tokat ile salınmadıklarına emin olabilirsiniz, yine de elbette alacağınız riski ve özgür irade ile işlemleri yapabileceğinizi siz bilirsiniz.
bu arada niyetim senin yazdığına muhalefet olsun anlamında değil burada reşit olmayanların yapacağı işlemlerde en azından zarar görmeden sıyrılsınlar amacı taşıyor.
bişi olmaz kimse uğraşmazlar yüzünden bir çoğu sıkıntı yaşıyor, ama dediğim gibi herkes alabileceği risk oranında paraya yakındır.

anladım üstat benim sahadan bilgim yok teorik olarak konuşuyorum hiç bir hukuki alt yapısı yok birde devlet memurlarının konudan çok uzak olduğunu düşündüğümden böyle bir şey yazdım

S

Silinen üye 147804

Kripto para yasasının yakında çıkması düşünülüyor ayrıca Binance 'Emniyet Teşkilati Talepleri'ne açık. Kararı sen ver.
Şu an da kripto ürünleri bir kaç ülke harici para olarak tanımlayan yok mal emtia olarak tanımlıyorlar, TR'de ise bu sebep ile BDDK kontrolünde ama bu yanlış çünkü hem para olarak tanımlamayacaksın hem de para kabul ederek yetkiyi BDDK'ya vereceksin, insanların kontrolünü yasadışı kontrole tabi tutacaksın, gerçi son bilgiye göre ise (rivayet) TR'de meclise sunulan ve öngörülen yasa taslak metninde
"kripto para platformları ve hizmet sağlayıcılarına izin verme yetkisi, Sermaye Piyasası Kurulu'nda olacak. Kurul, platformlarda işlem görecek kripto varlıkların belirlenmesine, işlem görmenin sonlandırılmasına, işlem görmesi sonlandırılan kripto varlıkların elden çıkarılmasına ilişkin düzenleme yapmaya yetkili olacak."
metni yasalaşırsa doğru zemine oturacaktır. Konuya ilgi duyan meraklısına bilgi olsun

131,612Konular
3,269,685Mesajlar
315,567Kullanıcılar
kkkjSon Üye
Üst Alt