emeğe bak amk çalıp atmakhahaha hellal lan sana buldun sonunda Ben emek gösteriyorum kardeşim en iyilerini seçip siteye atıyorum . siz görün diye kötü mü yapıyorum eğer ki bildiğim bir şey olursa da paylaşıyorum .
o zaman hidea alma kardeş rütbe için götünü vereceksin bu devirde kimse kimseye bir şey vermezhahaha hellal lan sana buldun sonunda Ben emek gösteriyorum kardeşim en iyilerini seçip siteye atıyorum . siz görün diye kötü mü yapıyorum eğer ki bildiğim bir şey olursa da paylaşıyorum .
rütbe kazanınca saygı ve güvenilirlik imajı kazandırırsın, üyeler düşük rütbelilerle iş yapmaktansa güvenilir kişilerle iş yapmak ister. dolaylı yoldan evet?Azını bozma lan para mı kazanıyorum olum rübe kazanınca
bak şu an yumuşadım neden böyle yapıyorsun..vallaha kardeşim benim satacak bişeyim yok param da yok 16 yaşındayım rütbem yüksek olunca biraz saygınlık geliyor jon abi dediki sen hızlı bir şekilde emektar olabilirsin bende öyle yapmaya başladım sende sanki banka soyup millete dağıtıormuşum gibi abartma reis . Hadi hayırlı akşamlar .
neyse konularını beğeneyim bari 🥺biraz rahatsız oldum aq ben sevmiyom yalan atmayı doğru neyse odur .çaldın dedin hayır demedim
çalmak da bi emek aslındaEyvallah reis zahmet etme sen diyon çalıyonda 5 saat dir güzel konular arayıp atıyorum emek var ayıp ediyon![]()
reis o kadar yorum attım ban yemiyek ben kaldırıyorum artık chatde devam ederizçalmak da bi emek aslında
bakalımKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
Binlerce Lira Değerinde Udemy Kurslarına Ücretsiz Şekilde Ulaşacağınız Siteler.
bakalımKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
EywKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
bklKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
xKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
Konuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
eyvallah hocamKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.
bklmKonuyu Görmek için Like ve Yorum yapınız.