Bir dalda edward için yakın (kiralık hacker aranır)

@Edward Miro kardeşimiz yere göğe heryeri aradı bir adam akıllı hacker bulamadı 4 site var bana attı siteleri 3 üne girmek zor bana göre 1 tanesi de çok uğraş ister.Beyler...

@Edward Miro kardeşimiz yere göğe heryeri aradı bir adam akıllı hacker bulamadı 4 site var bana attı siteleri 3 üne girmek zor bana göre 1 tanesi de çok uğraş ister.Beyler herkes seferber olsun
@Mectruy @SkullZ @Reffkok @./Darkfeyz @TolanK1 @Gök-Börü @Alparslan @ProSkyTR ne düşünüyorsunuz beyler nerede bulabiliriz sağlam bir hacker veya siz yapabilir misiniz edward için? Ücretide var bu arada sizden yapmanızı değil fikir istiyoruz edward kankamla :D Fikirleriniz nelerdir nerede bulacaz sağlamından bir hacker?

how can you find good hacker what your ideas are?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ne sikime istiyorki amk işimiz var çalışıyoruz haftasonu tatili gelsin bakarız amk site başı ne kadar vereceğinide söylemiyor

aga rus adamın turk forumunda hacker nasıl arıyor amk onu çözemedim :D napıcak amk gitsin rus hack sitelerine türk forum sitesinde heykır mı bulcak :(

Hey Edword Kimse Yapmadımı İşini Haydi At Bi Şeker Sence Çatlaya Çatlaya Cayır Cayır Patlaaaaa

How strange !!!

People giving different different excuses because no one got sites access i give them.

I already said i will pay good money.

Even i am russian, i am into turkish forum because i believe turkish people is so nice, and my friend @WorthLess has proved it, he said he will help me to find someone who can do hacking job i give.

So many people talked on skype, but no one reply after i send them websites. They are not even popular sites, not big sites.
those are general small blogs.

I am still looking for person who can get access of sites i give. I will pay really good money. I hope i can find someone from this forum.
If you know someone who can do this work, connect them with me on Skype : live:b498fa4a3c89ab38 or message me on this forum.

Turkish Translation :

Ne garip !!!

Kimsenin siteye girişi olmadığından farklı farklı bahaneler veriyor.

Zaten iyi para ödeyeceğimi söyledim.

Hatta rusça'yım, turkce foruma giriyorum, çünkü Türk halkının çok güzel olduğuna ve arkadaşımın @WorthLess ispatladığını düşündüğümde, verdiğim hack işini yapabilecek birini bulmamda bana yardım edeceğini söyledi.

Pek çok kişi skype hakkında konuştu, ancak web sitelerini gönderdikten sonra kimse cevap vermiyor. Onlar bile popüler siteler değil büyük siteler değildir.
Bunlar genel küçük bloglardır.

Hâlâ verdiğim sitelerin erişimini alabilecek kişileri arıyorum. Gerçekten çok para ödeyeceğim. Umarım bu forumdan birini bulabilirim.
Eğer bu işi yapabilecek birini tanıyorsanız, bunları benimle Skype: live:b498fa4a3c89ab38 'de bağlayın ya da bu forumda bana mesaj atın.

132,220Konular
3,277,417Mesajlar
317,216Kullanıcılar
eym123Son Üye
Üst Alt