Bir hacker da ifşa oldu !

evet beyler çok ilahi dinliyordu egosu tavandı bizde ifşalayalım dedik https://i.hizliresim.com/8NgaNd.jpg evet yaşı 18 19

Göktürk 2 geçen konuda p4 de takılıyo demişsin bana özellikle belirttim tarafsız olduğumu ortalığı karıştırıyosun..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
scorpiol mavi gülge :D klavyede bumu paşamli konuşuyor yaşindan büyüklere aslanim falan diyor
La adama kardeşim diyorsun, sonra burda o olduğu kanıtlanmamış bir fotoğraftan "mavi gülge" diyorsun, dalga geçiyorsun.Amaç?
Ekran_Al_nt_s.jpg

La adama kardeşim diyorsun, sonra burda o olduğu kanıtlanmamış bir fotoğraftan "mavi gülge" diyorsun, dalga geçiyorsun.Amaç?

:D taşşagina diyorum ona o neden dedigimi çok iyi biliyor paşali taşali konuşuyor kendisi yoksa sen onun askerimisin :D bide ögrettigi adamlar normalde scorpiolun askeri yeşil gölge bilmem ne diye nick alir

:D taşşagina diyorum ona o neden dedigimi çok iyi biliyor paşali taşali konuşuyor kendisi yoksa sen onun askerimisin :D bide ögrettigi adamlar normalde scorpiolun askeri yeşil gölge bilmem ne diye nick alir
Yav aminium ne askeri olacam gomutancılık momutancılıkla işim olmaz :D pek tanımam da, sevmem de zaten scorpiyonu da benenah.Ama duvara kardeşim yazmışsın burda başkasın diye düşündüm taşak geçtiğini bilmiyordum yazdık işte hadi eyw k.b

Scorpiol anırmasın keseriz sesini. Ben CaLVINaToR... Scorpiol elimde 31 çekerken ahladığın ses kayıtları var amk çocugu seni kes sesini yat aşşa

@TolanK1 @WorthLess kardeşim bu zamanında greetzhackerzi basmıştı olayın aslını biliyormusun bunun bi arkadaşı var yavşak infaz siteyi o açmış kendi açtıkları siteyi bastılar bende ss ide var isterseniz atayım ha muarremide tanırım bide son birşey daha bunun ebbu ebbeh die bir arkadaşı var bakın ebu yla bu aynı yerdeyse bilinki sm kasmıştır

Bir şey söylim mi beyler bizden bir bok çıkmaz 2006 dan beri sanaldeyim bin kere her forumdan ban yedim ancak biribirimizi banlarız ya da ifşalarız bunun dışında hack dünyasına bir sikim faydamız dokunmadı:D

Bir şey söylim mi beyler bizden bir bok çıkmaz 2006 dan beri sanaldeyim bin kere her forumdan ban yedim ancak biribirimizi banlarız ya da ifşalarız bunun dışında hack dünyasına bir sikim faydamız dokunmadı:D
biraz katılıyorum birazda katılmıyom şimdi sen 30 tane sitede rütbelisin ama diorsunki ben p4rstayım şimdi sen geldin dedinki abi ben sw i geçemedim bende dedimki ver ben geçeyim dielim 100 site var 50 sini ben aldım dedim 50x30=1500 site eder

132,257Konular
3,278,190Mesajlar
317,285Kullanıcılar
desstorSon Üye
Üst Alt