Şu masum para kazanma olaylarini bi kenara birakalim gencler cidden sosyal muhendislikten anlayan arkadaslar varsa gelin paranin a... koyalim
sizden tek istegim facebook markete urun cikcaksiniz alinan illegal paralari biz kendimiz kanallarimiz yoluyla alcaz bunlari legal e cevirip size pay cikcaz isinize gelir kafaniza yatarsa ozelden yazabilirsiniz bu cok etkili bir yontemdir internetten oyle click le onla bunla hayallerinizdeki paralari kazanamazsiniz bu is icin bir ekip topluyoruz ve bu isi oneren dostlarim yaklasik gunde 30.000€ kazaniyorlar basiniz agrimadan guzel kazanclar isterseniz yorum yapin ben sizi bulurum 
Soru1: sana neden guvenelim?
Guvenip guvenmemen sana kalmis birsey kardesim sorun yok burda senden para almiyoruz
Soru2:Sen neden kazanmiyorsun ?
Ben kazanmiyorum cunku bu ise girerken ekip gerekli ve o ekibi kuruyorum
Soru3:kendimiz yapariz neden sana bel bağlayalim ?
Siz bilirsiniz bu para kara para olarak biliniyo ulkeye girmeden blok yersiniz ve aktif bolgeler ve facebook cikilcak market konum vs hic bir bilgiye sahip degilsiniz.
Soru1: sana neden guvenelim?
Guvenip guvenmemen sana kalmis birsey kardesim sorun yok burda senden para almiyoruz
Soru2:Sen neden kazanmiyorsun ?
Ben kazanmiyorum cunku bu ise girerken ekip gerekli ve o ekibi kuruyorum
Soru3:kendimiz yapariz neden sana bel bağlayalim ?
Siz bilirsiniz bu para kara para olarak biliniyo ulkeye girmeden blok yersiniz ve aktif bolgeler ve facebook cikilcak market konum vs hic bir bilgiye sahip degilsiniz.
ifşada etiysek ban yememe 1 sebep kalmadı