Bir İnternet Sitesini Nasıl Çöpe Çevire Bilirim ?

Ömer Başak

Bir İnternet Sitesini Nasıl Çöpe Çevire Bilirim ? Arkadaşlar Ben Bu İşlerden Hiç Anlamam Lakin Bir İnternet Sitem Var Rakip Olarak Bile Görmediğim Site Sitemizden Ya Çalıntı...

Arkadaşlar Ben Bu İşlerden Hiç Anlamam

Lakin Bir İnternet Sitem Var
Rakip Olarak Bile Görmediğim Site Sitemizden Ya Çalıntı Yapıyor Yada Kendi İnternet Sitelerinin
Linklerini Bir Şekilde Siteye Ekliyorlar.

Bu Karşı Siteye Ne Gibi Zarar Vere Bilirim

Beni Bıktırdılar Her Türlü Önerisinize Açığım Arkadaşlar :)

aç makinayı vur ddosu hıammına göçert içinden geç sitenin

hocam bu konuda yardımcı ola bilirmisiniz ücereti mükabilinde :)
hiç anlamadığım bir konu maalesef :)

biraderim ilk başta sunucusunu tara başka siteler var mı diye varsa o sitelere sızmaya çalış mesela bir aynı sunucudan bir siteyi ele geçirdin bu siteye shell i sok sonra üstüne sunucuda root ol sonra içinden geçersin siteyi at bakalım

Arkadaşlar Ben Bu İşlerden Hiç Anlamam

Lakin Bir İnternet Sitem Var
Rakip Olarak Bile Görmediğim Site Sitemizden Ya Çalıntı Yapıyor Yada Kendi İnternet Sitelerinin
Linklerini Bir Şekilde Siteye Ekliyorlar.

Bu Karşı Siteye Ne Gibi Zarar Vere Bilirim

Beni Bıktırdılar Her Türlü Önerisinize Açığım Arkadaşlar :)

ddos la bu işleri çözemessin anti seo yaparım ama maliyetli iş var mı öyle bir bütçen

biraderim ilk başta sunucusunu tara başka siteler var mı diye varsa o sitelere sızmaya çalış mesela bir aynı sunucudan bir siteyi ele geçirdin bu siteye shell i sok sonra üstüne sunucuda root ol sonra içinden geçersin siteyi at bakalım
Dediğim Gibi Hocam Bu Konular Bana Çok Uzak Olduğu İçin

Her Türlü Zarar Vermeye Razıyım Ben :)

Özelden Siteyi Gönderdim Size

SHT Kurucusu @Mectruy, bildiğim kadarıyla SEO uzmanı.
Hedef siteye antiseo çekip alexasını alçaltabilir.
Ama yinede bana özel mesaj ile hedef siteyi yollayın sunucusu kolaysa, içinden geçerim.
mec gelmeden onun diyeceklerini ben diyim
elinde hacklink varsa hedef siteye sacma sapan kelimelerde link verip googleye indexlet. Googleden index alınca linkleri kaldır bunu her hafta tekrar et etki yapar antiseocularin gozdesidir
elinde link yoksa bitane ddoscu bul siteye ddos attır google botları çağır uzun süre kapalı kalırsa site otoritesi düşer

ayrıca antiseo dediginiz şey sitenin alexasini yükseltmek değil sitenin googledeki otoritesini dusurmektir

mec gelmeden onun diyeceklerini ben diyim
elinde hacklink varsa hedef siteye sacma sapan kelimelerde link verip googleye indexlet. Googleden index alınca linkleri kaldır bunu her hafta tekrar et etki yapar antiseocularin gozdesidir
elinde link yoksa bitane ddoscu bul siteye ddos attır google botları çağır uzun süre kapalı kalırsa site otoritesi düşer
Bunları Deneyeceğim Hocam :)

131,739Konular
3,270,857Mesajlar
316,047Kullanıcılar
rushsavageSon Üye
Üst Alt