Bir IP adresinin kaynagını bulmak.

Merhaba, elimde birkac IP adresi var, benim siteme saldırı yapan kisilerin ipsi bunlar. Bir proxy kullanıp mı saldırdı oyleyse gercek IP nedir, kullanmadıysa bu kisi kim...

Merhaba, elimde birkac IP adresi var, benim siteme saldırı yapan kisilerin ipsi bunlar. Bir proxy kullanıp mı saldırdı oyleyse gercek IP nedir, kullanmadıysa bu kisi kim bunları bulmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, cok zor bir isse benim icin yapabilecek var mıdır ?

Arkadaslar yardıma acil ihtiyacım var konu altına cevap atın ya da pm atın lutfen bekliyorum yardımlarınızı. Yeni kaydoldum siteye bu konu uzerine.

Merhaba, elimde birkac IP adresi var, benim siteme saldırı yapan kisilerin ipsi bunlar. Bir proxy kullanıp mı saldırdı oyleyse gercek IP nedir, kullanmadıysa bu kisi kim bunları bulmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, cok zor bir isse benim icin yapabilecek var mıdır ?
değil ip bulucu site yaz doğrulunu bilmem ama internete bak bir sürü var

Kaynakdan kastın adres ise ip adres bulucu falan onlar hikaye bir ip adresi dönüşümlü olarak yüzlerce kisi tarafından kullanilabiliyor care polise gitcen

131,718Konular
3,270,594Mesajlar
315,984Kullanıcılar
EmperorxdddSon Üye
Üst Alt