bir script neden suspend yer ?

Rating - 0%
Arkadaşlar yazılımdan pek anlamam , ama öğreniyorum. Şimdi aklıma takılan bir soru var onu soracağım size.
Başlıkta sordum zaten ama şöyle açayım : Bir site için Ph*shing scriptini çok aradım bulamadım. Kendim de yapamadığım için şöyle bir şey denedim : Forumda bir tane instagram ph*shing için script buldum. sonra gittim o benim scriptini yapmak istediğim malum sitenin html kodlarını kopyaladım üç beş düzeltme yaptım ve oldu. bi tane hostinge yükledim sc'leri ama ilk denemede suspend yedi
biggrin.gif
.
hosting sitesinden kaynaklı olabiliyor bunu biliyorum ama script kaynaklı olduğunu da biliyorum. Yani kısacası herhangi bir sitenin herhangi istediğim bir yerini ph*shing için nasıl kodlayabilirim ya da ne yapabilirim ?
Yaptığım script :
CBfakelogin.zip - 20 KB
virustotal

Rating - 0%
Çünkü CSSler JS'ler hep aynı eğer kendiniz sıfırdan kodlasanız sorun olmayacak script kodlarken ben sürekli sıfırdan daha önce kullanılmayan css ve js dosyalarını kullanırım bunlara dikkat edin

Rating - 0%
Çünkü CSSler JS'ler hep aynı eğer kendiniz sıfırdan kodlasanız sorun olmayacak script kodlarken ben sürekli sıfırdan daha önce kullanılmayan css ve js dosyalarını kullanırım bunlara dikkat edin
çözümü var mı hocam. dil öğrenmek tabi biliyorum ama öğrenene kadar yapabileceğim bir şey ?

131,581Konular
3,269,340Mesajlar
315,460Kullanıcılar
Cancan01Son Üye
Üst Alt