Bir şey olur mu sizce?

Adamın birisi uzaktan bağlantılyla benim izin vermem doğrultusunda bağlandı ve kart bilgilerini girdi ben de ss alıp trendyoldan 50 tl çektim 3d kod gelince adam mahkemeye...

Adamın birisi uzaktan bağlantılyla benim izin vermem doğrultusunda bağlandı ve kart bilgilerini girdi ben de ss alıp trendyoldan 50 tl çektim 3d kod gelince adam mahkemeye vereceğini söyledi bi çekim olmadığı halde sorun olur mu lütfen herkes yazsın.

Adamın birisi uzaktan bağlantılyla benim izin vermem doğrultusunda bağlandı ve kart bilgilerini girdi ben de ss alıp trendyoldan 50 tl çektim 3d kod gelince adam mahkemeye vereceğini söyledi bi çekim olmadığı halde sorun olur mu lütfen herkes yazsın.
Adamın kredi kartı bilgilerini kopyalayarak bakiye yüklemeyi denemişsin tabiki sorun olur

Kendini linuxla sağlam şekilde korumadıysan bulurlar VPN falan işe yaramıyor haberin olsun sağlam linux kullanman lazım

Adamdan git özür dile yalvar. Başka biri bile para çekse senin üzerine kalır sonuçta 1 kere buna kalkışmışsın kanıtı var adamın

Eğer karşı taraf uğraşmak isterse cidden sicilin kabaricaktır bi de tek başına da yapmamışsın... Kolay gelsin

kanka güvenlik önlemi vs almadıysan geçmiş olsun öncelikle 1 zaten adam kart bilgilerini vs senin pcde girmiş o yönden kötü adam der bu yaptı vs suçu üstüne atardı o yüzden güvenlik alman gerekiyordu...

Tahminimce olacak şudur kanka

"Banka veya Kredi Kartının Kötüye Kullanılması Suçunun Cezası (TCK 245/1-2-3) Başkasına ait bir banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçunun cezası 3 yıldan 6 yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezasıdır (TCK md.245/1)." 3 yıldan az yersen para cezasına çevirebiliyorsun diye biliyorum ne kadar olduğu kadarıyla bir bilgim yok..Tekrardan geçmiş olsun bu işlere girmeyin sakıncalı işler.

kankam git adamdan özür dile çünkü yaptığın iyi bişey değil adamın kanıtıda var hiçbi şekilde kendini savunamazsın şuan tek yapman gereken adamı davadan vazgeçirmek maalesef :(

Sikine takma da yani kendini gizlemeden niye yapıyonki cc hesap calmadir etmeden daha riski adami siki veriler valaa :)

131,852Konular
3,272,003Mesajlar
316,389Kullanıcılar
MilNikSon Üye
Üst Alt