biraz yüzünüz gülsün amk :D

Bi amerikalı kadınla bi amerikalı erkek ikizlerin tepesinde akşam yemeği yiyor. Romantik bi yemek, ortam süper, new york acayip güzel, kemancılar, mumlar, yemek. Kadın mest...

Bi amerikalı kadınla bi amerikalı erkek ikizlerin tepesinde akşam yemeği yiyor. Romantik bi yemek, ortam süper, new york acayip güzel, kemancılar, mumlar, yemek. Kadın mest. Başlamışlar muhabbete. Adam konuştukça kadın hayran, adam konuştukça kadın hayran. Adam en son mevzuyu yatağa getirmiş. Yatalım mı demiş. Kadın birden ayağı kalkmış "lanet olsun size, bütün erkekler aynısınız aklınız fikriniz yatakta" diyip, kendini camdan aşağı atmış. 65. katta bi ingiliz balkona çıkmış hava alıyor. Bi bakmış ki kadın düşüyo. Kadını belinden yakalamış. Napıyosun demiş. Kadın ağlamaklı...yaşamak istemiyorum demiş. İngiliz demiş ki olur mu hayat güzel bak seninle londraya gideriz. Kadın "ee sonra" demiş. Orda benim şatom var, Kadın "ee sonra demiş" atlara bineriz, av partilerine katılırız..."ee sonra demiş kadın" en güzel viskileri içeriz ,ee sonra şöminemizin karşısına geçeriz, ee sonra..sonra da yatarız demiş ingiliz. kadın tekrardan ağlamaya başlamış Allah kahretsin lanet olsun bütün erkekler aynısnız aklınız fikriniz yatakta diyip kendini camdan aşağı atmış. 45 katta bi fransız balkonda hava alıyor bi bakmış kadının biri düşüyo kadını belinden yakalamış. Kadın ağlamaklı "yaşamak istemiyorum nefret ediyorum hayat cok kötü" olur mu demiş fransız hayat cok güzel seninle parsie gideriz. Ee sonra demiş kadın, kafelerde otururuz, ee sonra demiş kadın, en güzel yemekleri yeriz en güzel şarapları içeriz, ee sonra demiş kadın, müzeleri gezeriz el ele tutuşup eifele çıkarız, ee sonra demiş kadın, ordan benim çiftliğime geçeriz, ee sonra demiş kadın, yıllanmış bi şarap açarız, ee sonra demiş kadın, şarabımızı içip, ee sonra demiş kadın... e sonra da yatarız demiş fransız...kadın yeniden ağlamaya başlamış
lanet olsun hepiniz aynısınız aklınız fikriniz yatakta diyip kendini camdan aşağı atmış....18. katta temel balkonda hava alıyor bi bakmış kadının biri düşüyo yakalamış hemen
"Vıy neyediysun" kadına ağlamaklı yaşamak istemiyorum demiş...temel demiş ki "olir mu hayat jok cüzel" "seninle rizeye cideruk" ee sonra demiş kadın " e cay toplaruk" ee demiş kadın sorna "e yaylaya çikaruk" ee sonra demiş "e horon teperuk sıkilursak deniz kenarına ineruk demiş" ee demiş kadın sonra "denize açıliruk..ee sonra "hamsi tutarük" ee demiş kadın sonra "hamsi tava yeruk" ee sonra "hamsi buğlama yeruk demiş" e sonra "hamsi koli yeruk demiş" ee sonra "hamsili pilav yeruk demiş" ee sonra "e hamsi reçelu yerik demiş" ee sonra demiş kadın "hamsili ekmek yeruk demiş" ee sonra demiş " hamsi çorbası içeruk demiş" eee demiş kadın yani yatmıyacak mıyız demiş
Laz kadına bakmış orrospy demiş atmış onu aşağı :D

131,756Konular
3,271,066Mesajlar
316,105Kullanıcılar
artzzzSon Üye
Üst Alt