bise yok devam

arkadaşlar bu kouda https://www.spyhackerz.com/forum/threads/yeni-%C3%BCyeyim.11650/#post-91694 karamel adlı üye ile postlarda göreceğiniz şekilde anlaştık çok dikkatliyimdir...

arkadaşlar bu kouda https://www.spyhackerz.com/forum/threads/yeni-üyeyim.11650/#post-91694 karamel adlı üye ile postlarda göreceğiniz şekilde anlaştık çok dikkatliyimdir bu tür konularda ama ilk defa gördüğüm bir şey bu nasıl oluyor anlamadım şimdi bu adam bana link verdi bu linki hackleyeceğim sitelerin anasayfasına yazmam gerekliydi ben .js uzantılı linki açtım ve benim cpu falan fırladı hemen açılan sayfada kodu alıp çıktım sonrası modemi fabrika ayarlarına dönderdim bilgisayara format attım vs. ama hala rahat değilim az önce internetim kesildi garip şekilde bilgisayarım kasıyor aslında hacklendimmi onu bile bilmiyorum :D javascriptten anlayan varsa şu kodu bir incelesin bi zahmet.

Bu arada link şu şekildeydi " http://siteadı.com/23232easd/3434sdasd.js "

Kod : https://pastebin.com/Z55q3cwr

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
.js diye bir dosya indirdiysen rat olabilme ihtimali var ama onun haricinde sanmıyorum

zaten sohbetimizde beni linki açmaya teşvik etti aç bi gör istersen diye falan bide o bitcoin yöntemini dünyada bir kaç kişi biliyor gibisinden konuştu bence bitcoin değil de bu konuyu bilen sayısından bahsetti

.js diye bir dosya indirdiysen rat olabilme ihtimali var ama onun haricinde sanmıyorum

yok herhangi bir şey indirmedim sadece linki açtım o kadar ben internet ağımın hacklendiğini düşünüyorum sabahtandır müşteri hizmetlerini aradım bu konuyu araştırdım bi sonuca ulaşamadım rahat değilim hacı bence wifi ağına ne yazarsam yazim ona gidiyor şifre vs... kafayı yiyecem anasını satim :D

Şuan anlattıkların üzerinden yola cikarak cevapliyorum us koduna felan bakmadım
Büyük ihtimal cpu dan bitcoin kasan bi arkadaş bu googleye gir bitcoin js code hacking yazarsan hem kodu bende kullanım videolarını görebilir aynı zamanda kullanımı ve silme işlemlerinide öğrenirsin sonucuda yaz buraya

modemin firmasının yayınladığı firmwareyi indirip yükle sorunu ortadan kaldırır

Şuan anlattıkların üzerinden yola cikarak cevapliyorum us koduna felan bakmadım
Büyük ihtimal cpu dan bitcoin kasan bi arkadaş bu googleye gir bitcoin js code hacking yazarsan hem kodu bende kullanım videolarını görebilir aynı zamanda kullanımı ve silme işlemlerinide öğrenirsin sonucuda yaz buraya
buradan modeline uygun yazılımı indirip modem panelinden yükle

Tm dediklerinizi yapıyorum teşekkürler

arkadaşlar bu kouda karamel adlı üye ile postlarda göreceğiniz şekilde anlaştık çok dikkatliyimdir bu tür konularda ama ilk defa gördüğüm bir şey bu nasıl oluyor anlamadım şimdi bu adam bana link verdi bu linki hackleyeceğim sitelerin anasayfasına yazmam gerekliydi ben .js uzantılı linki açtım ve benim cpu falan fırladı hemen açılan sayfada kodu alıp çıktım sonrası modemi fabrika ayarlarına dönderdim bilgisayara format attım vs. ama hala rahat değilim az önce internetim kesildi garip şekilde bilgisayarım kasıyor aslında hacklendimmi onu bile bilmiyorum :D javascriptten anlayan varsa şu kodu bir incelesin bi zahmet.

Bu arada link şu şekildeydi " "

Kod :
gülme krizine girdim tebrik ederim seni :D

tek bir şey söyliycem senin kadar boş birisini görmedim rootkit, ne virüsü ne rat'ı :D harbi yarıldım burda, dediğim şeylerde ciddiydim hâla ciddiyim, zaten sana da gerek kalmadı tamam. boşuna birilerini arıyorum ben, kendim yapıcam artık.

boşuna konuştunuz şuan, çünkü dediklerimde ciddi idim, zaten bu forumda kalmak istedim, bu gün kaç tane konu açtım üst üste, hâla da konu açmaya devam edecektim, bilip bilmeden konuşmazsanız çok iyi olur, iyi forumlar.

bir şey diyemiyorum nasıl istersen öyle düşün, saçmalığın daniskası şu an yaptığın şey, gerizekalı gizli bir şeyden bahsediyorum ortalığa niye yayıyon mk.

yok herhangi bir şey indirmedim sadece linki açtım o kadar ben internet ağımın hacklendiğini düşünüyorum sabahtandır müşteri hizmetlerini aradım bu konuyu araştırdım bi sonuca ulaşamadım rahat değilim hacı bence wifi ağına ne yazarsam yazim ona gidiyor şifre vs... kafayı yiyecem anasını satim :D
ŞİZOFRENLER NASIL DAVRANIR ADLI YORUM

Aminakoyim yorumlara bak biri demiş şu siteye yönlendiriyor biri demiş yaragi yemissin:D kod bilginiz yoksa orda site gordugunuz zaman hemen atlamayin kodları bende incelemedim ama adam sazan avlasa burda avlamaz diye düşünüyorum

132,503Konular
3,281,706Mesajlar
317,683Kullanıcılar
cddddddSon Üye
Üst Alt