bise yok devam

Aminakoyim yorumlara bak biri demiş şu siteye yönlendiriyor biri demiş yaragi yemissin:D kod bilginiz yoksa orda site gordugunuz zaman hemen atlamayin kodları bende incelemedim ama adam sazan avlasa burda avlamaz diye düşünüyorum

HEH İŞTE ADAM NASIL BİLİYO BAK, KRAL MERAS...

mk salaklarına laf anlatamıyorum çok sağlam bir işi berbat etti, artık foruma uğramam böyle lamerle mi çalışıcam mk.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
tm bi yanlış anlaşılma oldu herkes işine baksın pıçahlarım yoksa sizi @the3fs4n3 yi çağırırım delirtmeyin beni konuyuda silin lan üst tabakada oldum zati sikt....gidin lan

bende linke tıklamaya korkuyorum hımmınaa çee @KARAMEL anlat bakalım neler yaşandı ?

bu vatandaşın yerine ağzı sıkı olan biri olsaydı paranın anasını bellerdik, yoğunum bu sıralar, random site hacklemeyle uğraşamıyorum, programlama falan assembly çalışıyorum, para problemleri var, gizliden bi illegal iş halledelim dedim de olmadı işte, tek başıma yaparım artık :))

https://www.youtube.com/results?search_query=kenan+abdullahoglu+bitcoin

şunu izlesinde gpu nere de işe yarıyormuş...

şunu da izlesinde cpu bitcoinde ne işe yarıyormuş bi öğrensin arkadaşlar.

Ben yazdım yorum da cpu diye videolarıda var dedim sikleyen olmadı
Ayrıca o js codu nu github dan alabilirsniz sürüsüyle var aq neyse gene susun ben heykirlara selam

Ben yazdım yorum da cpu diye videolarıda var dedim sikleyen olmadı
Ayrıca o js codu nu github dan alabilirsniz sürüsüyle var aq neyse gene susun ben heykirlara selam

js kodunu siktir et, şu son attığım videoya baksan linux sunucu da btc eth falan kasıldığını anlarsın, bizimkilerde hep sunucu rootlamıyor mu işte, hacklenen sunucu da bitcoin kassınlar birisi mi engel oluyor bunu yapmalarına. :D
onu da geçtim, rootlanan sunucu da open vpn kurup kullansınlar mk, bazı sunucu yöneticileri var aylarca sunucuya girmiyor, alın size iş, illa her şeyi ben mi söyliyim.

TEK DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU ŞU ->>
https://www.mertsarica.com/tuzak-sistem-ile-hacker-avi/

@KARAMEL işin gırgırını bir kenara bırakim bak önce şunu söylim bu üyelik yada nu nick inan bana zerre umrumda değil çıkarsam tekrar girmem sıfır sıkıntı beni rezil etmeye filan çalışıyorsan elinden geleni yap dediğim gibi umrumda değil. Belli ki senin webhack ile aran iyi değil becerin yok ama benim var doğrudur fazla şüpheciyim bişey demiyorum ama webhack konusunda burada gördüğün o 10-20 site hack falan fistan varya inan yapabileceklerimin yanında toy tombalak kalırlar şimdi sana söylüyorum gel tekrardan bu olanları unutup ciddi bir şekilde bu işi yapalım yok dersen bu siteden çıkacağım bir daha geri girmicem bu siteye eğer tamam dersen hemen başlayıp para kazanalım yine aramız iyi olmasın sen yine sen ol bende ben iş konusu harici samimiyetimizde olmasın önemli değil ama teklifim hem sana iyi kazandırır hem bana yani sen beni kullanırsın bende seni buraya yorum yazmana gerek yok pm den görüşelim istersen farketmez.Dediğim gibi fazla ayrıntılı düşünürüm ve aşırı şüpheciyim.

@KARAMEL işin gırgırını bir kenara bırakim bak önce şunu söylim bu üyelik yada nu nick inan bana zerre umrumda değil çıkarsam tekrar girmem sıfır sıkıntı beni rezil etmeye filan çalışıyorsan elinden geleni yap dediğim gibi umrumda değil. Belli ki senin webhack ile aran iyi değil becerin yok ama benim var doğrudur fazla şüpheciyim bişey demiyorum ama webhack konusunda burada gördüğün o 10-20 site hack falan fistan varya inan yapabileceklerimin yanında toy tombalak kalırlar şimdi sana söylüyorum gel tekrardan bu olanları unutup ciddi bir şekilde bu işi yapalım yok dersen bu siteden çıkacağım bir daha geri girmicem bu siteye eğer tamam dersen hemen başlayıp para kazanalım yine aramız iyi olmasın sen yine sen ol bende ben iş konusu harici samimiyetimizde olmasın önemli değil ama teklifim hem sana iyi kazandırır hem bana yani sen beni kullanırsın bende seni buraya yorum yazmana gerek yok pm den görüşelim istersen farketmez.Dediğim gibi fazla ayrıntılı düşünürüm ve aşırı şüpheciyim.

web hack ile aram iyi :)) sadece zaman harcamak istemedim, paradan daha çok önem verdiğim şeyler var.
http://golgeler.net/shadow!ONE-SEC TEAM!1
http://golgeler.net/shadow!HACKED BY TULPARR!1

sadece senle değil gerekirse forumda ki herkesle yaparım, herkesin payı ayrı olabilir.
743087501

132,499Konular
3,281,637Mesajlar
317,674Kullanıcılar
kljlSon Üye
Üst Alt