şimdi git kiminle çalışırsan çalış 
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aminakoyim yorumlara bak biri demiş şu siteye yönlendiriyor biri demiş yaragi yemissinkod bilginiz yoksa orda site gordugunuz zaman hemen atlamayin kodları bende incelemedim ama adam sazan avlasa burda avlamaz diye düşünüyorum
Kardeş herkese güvenmiyeceksin işte sana ders olmuş bu hikaye de
yav sen benim gibi hasta paranoyak bir adama ne diye link açtırıyosun hıdün geceden beridir formatla, modemle, müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum kafayı yedim şş bişey varmıydı o linkte
![]()
@KARAMEL anlat bakalım neler yaşandı ?Gardaş gel senle bu işi yapalım çok bilgim yok ama gerekenleri sana temin ederimaynen öyle oldu eyv
ahahahatm bi yanlış anlaşılma oldu herkes işine baksın pıçahlarım yoksa sizi @the3fs4n3 yi çağırırım delirtmeyin beni konuyuda silin lan üst tabakada oldum zati sikt....gidin lan
tm bi yanlış anlaşılma oldu herkes işine baksın pıçahlarım yoksa sizi @the3fs4n3 yi çağırırım delirtmeyin beni konuyuda silin lan üst tabakada oldum zati sikt....gidin lan
bende linke tıklamaya korkuyorum hımmınaa@KARAMEL anlat bakalım neler yaşandı ?
Ben yazdım yorum da cpu diye videolarıda var dedim sikleyen olmadı
Ayrıca o js codu nu github dan alabilirsniz sürüsüyle var aq neyse gene susun ben heykirlara selam
@KARAMEL işin gırgırını bir kenara bırakim bak önce şunu söylim bu üyelik yada nu nick inan bana zerre umrumda değil çıkarsam tekrar girmem sıfır sıkıntı beni rezil etmeye filan çalışıyorsan elinden geleni yap dediğim gibi umrumda değil. Belli ki senin webhack ile aran iyi değil becerin yok ama benim var doğrudur fazla şüpheciyim bişey demiyorum ama webhack konusunda burada gördüğün o 10-20 site hack falan fistan varya inan yapabileceklerimin yanında toy tombalak kalırlar şimdi sana söylüyorum gel tekrardan bu olanları unutup ciddi bir şekilde bu işi yapalım yok dersen bu siteden çıkacağım bir daha geri girmicem bu siteye eğer tamam dersen hemen başlayıp para kazanalım yine aramız iyi olmasın sen yine sen ol bende ben iş konusu harici samimiyetimizde olmasın önemli değil ama teklifim hem sana iyi kazandırır hem bana yani sen beni kullanırsın bende seni buraya yorum yazmana gerek yok pm den görüşelim istersen farketmez.Dediğim gibi fazla ayrıntılı düşünürüm ve aşırı şüpheciyim.
Tek bi linke tıklayıp hiçbişey yapmadıktan sonra hacklenebiliyomusun banada lazım ondan![]()
![]()
11 baya iyiymiş
tamam o zaman icq geliyorum
Gardaş gel senle bu işi yapalım çok bilgim yok ama gerekenleri sana temin ederim![]()
Yok vazgeçtim süloyla yapcam işiicq
743087501
eyvYok vazgeçtim süloyla yapcam işisize kolay gelsin