Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba dostlar bitcoinden anlamıyorum ama yurt dısındaki birine 10$ değerinde para göndericem bu bitcoin denen yere nerden kayıt olcam nasıl para yüklicem yardım edebilcek varmı cok acil
merhaba dostlar bitcoinden anlamıyorum ama yurt dısındaki birine 10$ değerinde para göndericem bu bitcoin denen yere nerden kayıt olcam nasıl para yüklicem yardım edebilcek varmı cok acil
Trust wallet yükle, içinden satın al desem kart ile minimum alım limiti var 50$-100$ gibi.
bir metamask veya trust yükle, binance gibi platformda btc si olan birisinden destek talep et cüzdanına göndersin, ya da hedef göndereceğin kişiye.
sana gönderirse ekstra gas > sen kişiye > ekstra gas yazacağından, direkt cüzdan numarasına bir aracı vasıtası ile göndertmen daha mantıklı.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır.
Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır.
Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir.
Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez.
SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir.
spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.