Bitmeyen hack sevdası

Konuyu bilerek çöp tenekesi bölümüne açıyorum darbeturk diye forum var bilenler biliyordur senelerdir bir zaman önce operasyon yapılmıştı. Benim bu siteye garezim var...

Konuyu bilerek çöp tenekesi bölümüne açıyorum darbeturk diye forum var bilenler biliyordur senelerdir bir zaman önce operasyon yapılmıştı.

Benim bu siteye garezim var senelerdir o zamanlar teknik alt yapı destek de sıkıntı çektiğim için elden bir şey gelmiyordu.Yaram yok bir darbe yemedim. O kadar hack sitesi gördüm bu kadar dengesiz ve o çocuğunu bir arada görmedim alınmayın aranızda ora üye olanda var benim lafım ana kaynaktaki yöneticilere ve aralarındaki vicdansızlara.Her şeyin bir adabı vardır hackın de ama bu sitenin adabı sıfır.Başı her zaman yönetim çeker biliyorsunuz ben kaynağa bakarım fidanlar kaynaktan yetişir çünkü.

Durup dururken kaşınıyor musun lafı vardır bilirsiniz.Asıl kaşınan haddini aşanlardır onlar sebebini iyi biliyorlar.

Bana gelince beni if$a etmek mümkün değildir!Hakkım da hiçbir bilgiye bu zamana denk kimse sahip olmamamıştır.Olduğunu zannedenler de yanılmıştır.

13 senelik samimi dostluğum oldu sanal ortamda fakat bu samimi olduğum insanla aramda bir güven vardı.En tuhafınıza gidecek şey ise ben karşımdakini görüyor olmam dı o beni hiçbir zaman göremedi ama güvendi ve güvenini boşa çıkarmadım asla :) Ben gizlilik ve mahremiyete önem verdiğim için insanların kişisel bilgileri beni ilgilendirmiyor.

Ama sorsanız bana kıl olanlara oo beni gören görene sesim resmim if$a bile var derler vsvs çee

Hepimiz küçük yaşlarda tanıştı şüphesiz bu internet denilen şey ile.Kimilerimiz hata yaparak kimilerimiz hatasız bir şekilde.Bizde ufak tefek hatalarımız oldu heyecanlarımız oldu sanki biz çok mu kusursusuz hayır!Hata yapmadan bazen doğruyu göremiyorsun önemli olan farkına varabilmek ve tekrarlamamak.

Biliniz ki güven çalarak hack yapılmaz !

Biliniz ki gancık kılığına girilerek hack yapılmaz!

Biliniz ki insanların mahremini ailesini ortaya karıştırarak hack hiç yapılmaz!

Aslında hack hackerlik denilen şeyi insanlar yanlış algıladı site hacklemek,bir şeyler çalmak adı hack oldu ve gövde gösterisi yaparak hack olmaz!

Faydasız ve kötü niyetli bir insanın yapacağı işlerden ve sizinle olan diyaloğun size dostluk getireceğini size fayda getireceğine mi inanıyorsunuz ?
üzgünüm o inanıp güvendiğiniz insan,insanların güvenini çalarak dostluk kurarar hack yapıyor.Bir sonra ki hamle ya sizseniz nerden bileceksiniz ?

Saygı ve sevginin yitirildiği bu zamanda üslup diye bir şey de kalmadığı ortadadır güven neden olsun ki ?

Kendinize soru sorun ve cevaplamaya çalışın trollüne dalgasına rüzgara kapılmış şekilde bu hayat geçmez çünkü her şeyin bir sonu vardır.

Halen aramız da dengeyi koruyan saygılı ve sevgide kalan samimi güvenilir insanlar var görüyorum az buçukta olsa eskileri yaşatıyorlar ve özlüyorlar.Onlara burdan selam olsun.

Unutmayınız yaptığınız seçimler ve gittiğiniz yollar sizin gelecekteki hayatınızı şekillendirir.Zaman geçecek elbet birçoğunuz düzene kavuşacaktır dert etmeyin sıkıntıları bitecektir,kimisinin cocuğu olacaktır,kimisi yine yol ayrımına gelecektir her zaman ki gibi.

Unutmayalım ki önemli olan bu ortam da hackten çok güvenliğindir.Bunu sağlıyamıyorsan bana hackten bahsetme lütfen.

Dipnot
: Her zaman forum kurallarına uymaya özen gösterin hack adı verilen bu sınırda çizginizi bilmezseniz sizinde başınızı ağrır.

Karma mix makale tadında yazdım uslub ile yorum yapmak isterseniz baş üstüne.

Son kapanış: Adı geçen yukardaki site hakkında yasal işlem başlatılmıştır.Ufak ufak içeri alımlar başladığında o sitede tarih olacaktır süreç ne kadar sürecek nasıl işleyecek detayına girmiyoruz takip edeceğim sürebildiği kadar..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,978Konular
3,273,477Mesajlar
316,687Kullanıcılar
phant0mSon Üye
Üst Alt