Bizde Dövme Beleş :) (tatu)

Selamun Alrykum Arkadaslar. Karadayının istanbuldan uzak olması sebebı ıle istanbulda olanlar için daha yakın bir adres olan KoCaeli Gebzedeyım sadece Malzeme fiyatına...

Selamun Alrykum Arkadaslar. Karadayının istanbuldan uzak olması sebebı ıle istanbulda olanlar için daha yakın bir adres olan KoCaeli Gebzedeyım sadece Malzeme fiyatına Spyhackerz Üyelerine memnunıyetle dovme yapılır

İSTEYENE OZELDEN YAPTIGIM ÇALISMALARI ATABİLİRM. ÇALISMALARIM COK OZELDIR. MUSTERIMIN İSTEDİĞİ DOVMEYI KESINLIKLE YAPMAM UZERINDE BİR KAÇ OYNAMA YAPARIM. VE AYNINI BİR BASKASINA DAHI YAPMAM.. KIMSEDE OLMAMASI ADINA ÇALISMALARIMI BURADA PAYLAŞMIYORUM
my tattoos..

9dnZJo.jpg

qW5OoB.jpg

MvOAnk.jpg

Q76Orv.jpg

XXaRQ0.jpg

dG1gy7.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bro ben model önermem dövmenı secersın ben kendı stilimle harmanlarım ;)

+ ne sekil birsey istiyorun kol kaplama mı biomechanich mi 3d mi tribal mı maori mi

müşterimin bana geldiği model bilindik ve güzel bir mekanık 3d modellemesı çizimlerim durur hala tabı ben ek olarak eklediklerim var bu tarz dovmeler hosuna giderse 5 6 gun misafirim olman lazın tek seferde yapılması sağlıklı değil. ama bu tarz yaptıracaksan omuzdan baslamyı onerırım
0e37188c5557b6242ac1eec3a8a8e6ef--biomechanical-tattoo-for-men-bio-mechanical-tattoo.jpg

dedim ya boyanı iğneni alırsın gerisi sıkıntı değil bide 35lik rakı ısmarlarsın helalleşiriz :)

benım öyle studyom falan yok dayı.. undergrand takılıyorum ben kendin pişir kendinye hesabı evımde yaparım müşteri evıne çagırır oraya giderım giderm yok yani

dedim ya boyanı iğneni alırsın gerisi sıkıntı değil bide 35lik rakı ısmarlarsın helalleşiriz :)

benım öyle studyom falan yok dayı.. undergrand takılıyorum ben kendin pişir kendinye hesabı evımde yaparım müşteri evıne çagırır oraya giderım giderm yok yani
güzelmiş tek sıkıntı konaklama :D işte dövme yapana kadar sana hack ögretirim 6 günde

Gazi mahallesine gelene (10 eylulden sonra) jilet ile kalici dovme belese yapilir ama bi dal sigara karsiligi

müşterimin bana geldiği model bilindik ve güzel bir mekanık 3d modellemesı çizimlerim durur hala tabı ben ek olarak eklediklerim var bu tarz dovmeler hosuna giderse 5 6 gun misafirim olman lazın tek seferde yapılması sağlıklı değil. ama bu tarz yaptıracaksan omuzdan baslamyı onerırım
0e37188c5557b6242ac1eec3a8a8e6ef--biomechanical-tattoo-for-men-bio-mechanical-tattoo.jpg
Kaliteli olmuş Emeğine sağlık.

132,201Konular
3,277,061Mesajlar
317,186Kullanıcılar
adreno213Son Üye
Üst Alt