Eline sağlık 
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sen ne diyon olmeline saglik bu white lamerler cok gevsek okulda gozlemledigim kadariyla kali linux kullanip hamcker oluyorlar hele bi eleman var python developer tellafuz sekli piton diviloper![]()
Diyor ki Hackerlık dışında bilişimle uğraşanın amkSen ne diyon olm
Oooooo kirvem nerelerdesin sen yaNasılım babuş helal gardaşıma
Reis hırsızlık konularını özledik aq dön de yeni methodlar verMalatyaya gidiverdim gardaşım ya yeni döndüm eve anca toparlandık
Allahına gurban. paslaşalım bi ara numaram var sendeMalatyaya gidiverdim gardaşım ya yeni döndüm eve anca toparlandık
eyvallah kardeşimB4 abi eline sağlık Seviliyorsun3>
Evet hacklenmen komik .d
aha en son hacklenip foruma gelen sıkıysa birdaha dedi yarrağa doyamadı sonra nınja sikmişti bakalım sende isteyecenmi
selam canim , naber?
acıyor mu ?
tmmSon olarak , umarım bu işten bu kolay kıvırabileceğinizi düşünmüyorsunuzdur tüm loglar elimizde şu saatten sonrası sizin daha eğlenceli geçecek. Büyük projeleri olan bir ekibe, Türkiye adına çalışan bir ekibe bu hareketi yapmanız hiç hoş bir tutum değil merak etmeyin biz zarar vermeyiz o bakımdan korkunuz olmasın ama bu işi hukuksal bir biçimde sürdürmektende hiç çekinmeyeceğiz...
güvenlik firmasinda neden acik olur acemiyseniz türkiyeyi temsil etmeyin proffesional olun bizde yaninizda olalim burda garipsenecek bişi yok uyari atmiş kardeşimiz , yarin birgün pkklılar basıpta arkaplanda semame calırsa halayın basını cekersınız mkSon olarak , umarım bu işten bu kolay kıvırabileceğinizi düşünmüyorsunuzdur tüm loglar elimizde şu saatten sonrası sizin daha eğlenceli geçecek. Büyük projeleri olan bir ekibe, Türkiye adına çalışan bir ekibe bu hareketi yapmanız hiç hoş bir tutum değil merak etmeyin biz zarar vermeyiz o bakımdan korkunuz olmasın ama bu işi hukuksal bir biçimde sürdürmektende hiç çekinmeyeceğiz...
ayriyeten;Son olarak , umarım bu işten bu kolay kıvırabileceğinizi düşünmüyorsunuzdur tüm loglar elimizde şu saatten sonrası sizin daha eğlenceli geçecek. Büyük projeleri olan bir ekibe, Türkiye adına çalışan bir ekibe bu hareketi yapmanız hiç hoş bir tutum değil merak etmeyin biz zarar vermeyiz o bakımdan korkunuz olmasın ama bu işi hukuksal bir biçimde sürdürmektende hiç çekinmeyeceğiz...
Ya ekibine de sana da, girdim ekibine ölü bir gruba ekip mi diyorsun sen yaptığın tek şey Arduino ile birkaç parça kodlamak Web alanında bir bilgin yok. Seni senden iyi tanıyorum dostum seni bu forumda yerizSon olarak , umarım bu işten bu kolay kıvırabileceğinizi düşünmüyorsunuzdur tüm loglar elimizde şu saatten sonrası sizin daha eğlenceli geçecek. Büyük projeleri olan bir ekibe, Türkiye adına çalışan bir ekibe bu hareketi yapmanız hiç hoş bir tutum değil merak etmeyin biz zarar vermeyiz o bakımdan korkunuz olmasın ama bu işi hukuksal bir biçimde sürdürmektende hiç çekinmeyeceğiz...
Sus mahgemeye veririm.Ya ekibine de sana da, girdim ekibine ölü bir gruba ekip mi diyorsun sen yaptığın tek şey Arduino ile birkaç parça kodlamak Web alanında bir bilgin yok. Seni senden iyi tanıyorum dostum seni bu forumda yeriz![]()
Mangal ve maden suyu yoksa gitmemSus mahgemeye veririm.
Soda soda soda yeter lan yeterrrrrrrrrrrrrrrMangal ve maden suyu yoksa gitmem

Allahına gurban. paslaşalım bi ara numaram var sende
Reis hırsızlık konularını özledik aq dön de yeni methodlar ver
hoşgeldin reis konuları bekliyoruzYazdım kanki bakarsın
Az kaldı