Artık kaliden sıkıldım toolsları çok az diyenler için bir önerim var ; Black Arch 1800 adet toolsu vardır istemediğiniz kadar Ayrıca bende bu sistemi kullanmaktayım İndirmek...

Black Arch, Kali kadar destek görmediği için Kali kadar updata almıyor ve herhangi bir hata ile karşılaştığında başvurabileceğin bir Türkçe topluluk yok diye BİLİYORUM. Kali'de ihtiyacın olan herşey varken, Black'e geçmenenin bir nedenini göremiyorum. Eğer, tek işletim sistemi kullanıcak isen Pentoo kullanabilirsin. En hızlı distrolar arasında olarak kabul edilen Gentoo'nun, hacking scriptlerinin kurulu olarak gelen bir distro. Black Arch'da, Arch tabanlı ve bu onu Gentoo gibi hızlı yapıyor ama ben Pentoo'cuyum xD

Black Arch, Kali kadar destek görmediği için Kali kadar updata almıyor ve herhangi bir hata ile karşılaştığında başvurabileceğin bir Türkçe topluluk yok diye BİLİYORUM. Kali'de ihtiyacın olan herşey varken, Black'e geçmenenin bir nedenini göremiyorum. Eğer, tek işletim sistemi kullanıcak isen Pentoo kullanabilirsin. En hızlı distrolar arasında olarak kabul edilen Gentoo'nun, hacking scriptlerinin kurulu olarak gelen bir distro. Black Arch'da, Arch tabanlı ve bu onu Gentoo gibi hızlı yapıyor ama ben Pentoo'cuyum xD
Bu adam doğru söylüyor söylediklerini ezberleyin

Ben ubuntu derim hem turkce hem python ruby toolslari istediğinizi kurabilirsiniz açın pastebini githubu binlerce hack toolsu var hem görsel olarak digerlerinden iyi arclinuxta 1600 tane tools var ama guncelme en son 2014te guncellenen tools neden kullaniyimki

Ben ubuntu derim hem turkce hem python ruby toolslari istediğinizi kurabilirsiniz açın pastebini githubu binlerce hack toolsu var hem görsel olarak digerlerinden iyi arclinuxta 1600 tane tools var ama guncelme en son 2014te guncellenen tools neden kullaniyimki

Son kelimelerin doğru. Zaten bu tür distroların kullanılma amacı senin kurulum yapmana gerek kalmadan bütün scriptlerin kurulu olarak gelmesi. Onun haricinde, istenilen scriptleri istediğin Linux distorsuna yada Windows'a bile kurabilirsin. Bu arada okuyan arkadaşlar için söyleyeyim; Ruby, Perl, Python, C gibi diller zaten Linux'un çekirdeği ve programlarında olduğu için kurulu olarak gelir. Özellikle Python, Perl, C üzerinde çalışıyorsanız; Linux sizi bekler xD

131,759Konular
3,271,091Mesajlar
316,114Kullanıcılar
PeakywssSon Üye
Üst Alt