Blind Guardian Şikayet

Kendisinden dm den engel yemeyen site satın aldım fakat site 4.günde engel yedi bunu kendisine belirttim yapacak birşey yok dedi kanıtları aşağıya bırakıyorum Engel yemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisinden dm den engel yemeyen site satın aldım fakat site 4.günde engel yedi bunu kendisine belirttim yapacak birşey yok dedi kanıtları aşağıya bırakıyorum

Engel yemez dediği kısım

cıvıttığı yer

ek olarak 50tl ye kendisinden sc de aldım siteye kurduğu sc ile aynı. sc si en çöp domaine bile anlık red atıyor ben bunların hepsini geçtim son kurduğu sitenin para iadesini talep ediyorum

@Nephthys @SkullZ @ibrahim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
dedigi scle 1 aydır siteleri açık olan kişiler var, actıgım sitede scyle kendısı kuramadıgı ıcın ben ek olarak actım , dm de engel yememesını istedi sagladım 4 günde degıl 1 hafta gectı bana gelmıs kanka bu engel yedi 100 tane bastım falan , ben kendım dahı sitelerimle cok sayıda dm bastım @guzman sahittir.
Hala daha bir sorun yok. Bu kısı 0 hesaplar acıp 10 20 tane basıp hesaplarını kapattırıyor , bu sayede domaın illaki blockyer hadi iyi forumlar
sclerın saglam oldugunu kanıtlayan kısı ve sitelerimi bilen kısıde @Lastromance

Bende kendisine kaç defa site kurdurdum sağlam siteleri çok sayıda hesap vurdum log çalma veya site patlama asla olmadı zaten sadece telegram botu ile kuruyor memnunum site patlasa bile 1 hafta içinde telafi yapıyor.

Kendisinden dm den engel yemeyen site satın aldım fakat site 4.günde engel yedi bunu kendisine belirttim yapacak birşey yok dedi kanıtları aşağıya bırakıyorum

Engel yemez dediği kısım

cıvıttığı yer

ek olarak 50tl ye kendisinden sc de aldım siteye kurduğu sc ile aynı. sc si en çöp domaine bile anlık red atıyor ben bunların hepsini geçtim son kurduğu sitenin para iadesini talep ediyorum

@Lastromance

Engel yemez dediği kısım

cıvıttığı yer

Sen çocuğun uyardığı şeylere dikkat ettin mi yaparken engel yememesi için?

konu hakkında bir şey söylemiyecem ama piyasa da bir çok kişi onun sc lerini kullanıyor ben de bir kaç sc sine edit çekip kullanıyorum benim siteler minimum 1 hafta gidiyor

Toprağın siteleri ile ben mail basıyorum 2 ay gittiği oluyor. @Texy kardeşim başka hesapla atmayı denedin mi? Sıfır hesaplarla dm mi bastın, yeni kurulum hesaplarla dm mi bastın? Bunlar alternatif sorun kaynakları. Cevabını bekliyorum dostum.

Eğer bir suçlu varsa, bu kişi blind bile olsa banı yiyecek zaten. Tarafsız olduğumuz için bu rütbedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,336Konular
3,281,807Mesajlar
318,909Kullanıcılar
viyolaxSon Üye
Üst Alt