Merhaba arkadaşlar şahsı hesabıma mavi tik almak istiyorum 100' E yakın haberlerim mevcut sektorum ajans ve modellik üzerine A haber Acunn gibi bütün sitelerde haberlerim...

Merhaba arkadaşlar şahsı hesabıma mavi tik almak istiyorum 100' E yakın haberlerim mevcut sektorum ajans ve modellik üzerine A haber Acunn gibi bütün sitelerde haberlerim neredeyse mevcut İnstagram'a başvuru yaptığım zaman hep 3 ' gün red cevabı geliyor baktıklarından emin değilim bilgili hocalarımız varsa yardımcı olabiler mi? elin de media desteği olan var mı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kanka surekli ayni konuyu acmaktan bikmadi mi kimse sana bunu komik butcelerle veya hayrina yapmaz emin ol ayrica instagram mavi tik methodu simdilik fix diye biliyorum tahminimce

Merhaba arkadaşlar şahsı hesabıma mavi tik almak istiyorum 100' E yakın haberlerim mevcut sektorum ajans ve modellik üzerine A haber Acunn gibi bütün sitelerde haberlerim neredeyse mevcut İnstagram'a başvuru yaptığım zaman hep 3 ' gün red cevabı geliyor baktıklarından emin değilim bilgili hocalarımız varsa yardımcı olabiler mi? elin de media desteği olan var mı
igden yaz @evilbatros9

sen paradan bahset ünlü bile ederiz seni sıkıntı yok

132,193Konular
3,277,002Mesajlar
317,174Kullanıcılar
ebenskiSon Üye
Üst Alt