@boneless ivar Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Selamün Aleyküm Öncelikle

Saat Sabah 9 Bucuk Gibi @boneless ivar dan Cookieli Sc Aldım. Fakat Akşamüstü Saat 6 da Uyandığımda Site Kapanmıştı. Bende Yenisini Açtım 35 dk Önce, 1 Bucuk Dakikada Site Yanıltıcı Yedi. Ayrıca Scyi @letyoudown İle Ortak Olarak 350 ye aldığını Söyledi.

Kanıtları Aşağıya Bırakıyorum.

Gerekenin Yapılmasını Arz Ederim. Saygılarımla.

@Mectruy @Al Simmons @Zns @l33t

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Geçmiş olsun kankamm üzüldüm bu olaya . Umarım çözüme ulaşır .

KONU DIŞI:
Bu arada tokatın azı çoku olmaz 10TL dersin esc kullanmazsın zaten yada ilk ben alışverişi gerçekleştiriyim sonuçta 10 tl en fazla tokat yerim nolcak kafasında çok insan var. Tokat işinde karşı taraf ile empati kurulması bile çok önemli. Adama İster 10TL ister 100TL değersiz bir paraymış gibi iğnelerseniz psikolojik olarak zaten size güvenip alışverişi yapacaktır ve tokatı yiyecektir . Düşünsene tokatçının , nolcak 10 tl den kendimi güvene almiyim diyip günde 10 kişi tokatladığını ...

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
6 TL için tokatlayan şahıs vardı. Boneless denen arkadaş bana dün şüpheli geldi sc satacakken. Twitter profesörleri gibi olayı bilmeden yorum yapmayın lütfen. Olayla alakası olmayanlar yazmasın, karışıklık oluyor.
6 TL AUSIHFIUASHFIUASHDIUSHAIAHFIASUIHDAUSHDISUAHIHA . @Zns kusura bakma yanlış anladın orda alttan küfür ettim adama zaten tokatın azı çoku olmaz diyorum ya

Rating - 100%
@Zns katiliyorum adam dun aksam bana satacaktı herkes php sifrelenmis satiyo bu dedi yok sifresiz dedi acik kaynak dedi neyse sonra lisans olayina dondu yazmis zns e bu bize suc atar iade ister iptal edek diye fakat kendisi kelek atacakti iptal ettik @v g.o

Rating - 100%
350 tl vermis olamazsin ayrica proxysiz calismaz knk hangi ulkeye basacaksan oranin proxysini qlman lazim 1aylik 1k proxy 200 tl hemde adam onuda belirtmemis icine koydugu proxyde 1aylik

Rating - 100%
Mesela tr lokasyonlu proxy aldın diyelim almanyadan giren birisi suphe yedirir cunki proxy tr random prpxy alsanda aynisi olur sadece hangi ulkeye basacaksan oranin proxysini almak zorundasin

• Like
Tepkiler: Zns
Rating - 100%
Ben bugun baskasından 150 tl ye aldım 100 e satiyom 3kisie sattim 2katini cikardım para nin

Rating - 0%
ayrıca ben 100 tl için bunu yapmam hiç bi zaman yapmadım sc sattığım 1 2 kişi daha var hiç biri şikayetci de değil.

Rating - 0%
ama şöyle de izah edeyim gösterdiğim ve verdiğim sc aynı ve sana dediğim sc yeni bi sc ben ne sahte sc verdim nede sana yalan attım kardeşim 00 tl için bunu yapman pek hoş değil benim senden baska ticaret yaptığım çok kişi var ben ekmek paramla oynayıp sana 100 tl tokat atmam

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
ama şöyle de izah edeyim gösterdiğim ve verdiğim sc aynı ve sana dediğim sc yeni bi sc ben ne sahte sc verdim nede sana yalan attım kardeşim 00 tl için bunu yapman pek hoş değil benim senden baska ticaret yaptığım çok kişi var ben ekmek paramla oynayıp sana 100 tl tokat atmam
Yanıltıcı Ve Suspend Yemez Dedin 1 Bucuk Dakika Sürmedi 2 Sitem De Kapandı.

Rating - 0%
benim sana veya kimseye tokat atma gibi bi amacım yok kardeşim ve bunu yapman hiç hoş değil 100tl için.

Rating - 100%
Kesinlikle katılıyorum.bana da aynı scripti satti suspend asla yemez dedi sc yükledigim saniye suspend yedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,677Mesajlar
315,566Kullanıcılar
DaeZSon Üye
Üst Alt