@boneless ivar Kimse Şikayetçi Değil Dedin Bak Tek Tek Çıkıyor Ortaya 😂Kesinlikle katılıyorum.bana da aynı scripti satti suspend asla yemez dedi sc yükledigim saniye suspend yedi![]()
@boneless ivar Kimse Şikayetçi Değil Dedin Bak Tek Tek Çıkıyor Ortaya 😂Kesinlikle katılıyorum.bana da aynı scripti satti suspend asla yemez dedi sc yükledigim saniye suspend yedi![]()
Ayrıca fark ettiysen 1 saat öncesinde sana yazdım suspend yedin mi diye değil mi@boneless ivar Kimse Şikayetçi Değil Dedin Bak Tek Tek Çıkıyor Ortaya 😂
bundan bi ücret isemedim ve para dahi talep etmedim@boneless ivar Kimse Şikayetçi Değil Dedin Bak Tek Tek Çıkıyor Ortaya 😂
Evet Yazdın 😄Ayrıca fark ettiysen 1 saat öncesinde sana yazdım suspend yedin mi diye değil mi![]()
Her neyse ya temayı degistir ya adam kabul ederse yarı fiyatını iade yap@d alacaktı lisanslı diye almadı
Bana dedin ki R10 verirsen veririm dedin bende kabul ettim.+ Yardımcı oldun eyvAllah da birader asla susp yemez dedin saniyesinde susp yedi 3 host denedimbundan bi ücret isemedim ve para dahi talep etmedim
@letyoudown la Birlikte 350 Liraya Aldık Dediğinde Anlamalıydım Zaten Böyle Birşeyin Olacağını, Ondan Daha Önce Taklit Method Almıştım Çalışmamıştı Mesela, Şimdide Birlikte Aldığınız Ve Senin Sattığın Sc Sorunlubundan bi ücret isemedim ve para dahi talep etmedim
ayrıca sadece r10 verdin ben diğer bütün konularda da sana yardım ettim.Bana dedin ki R10 verirsen veririm dedin bende kabul ettim.+ Yardımcı oldun eyvAllah da birader asla susp yemez dedin saniyesinde susp yedi 3 host denedim
Olay burada r10 verip vermemem değil.3 kişiye demişsin ki Asla suspend yemez saniyesinde suspend yedi ?ayrıca sadece r10 verdin ben diğer bütün konularda da sana yardım ettim.
Iade yap broayrıca sadece r10 verdin ben diğer bütün konularda da sana yardım ettim.
İstersen sadece 2 kişiye vermiş ol o bizi alakadar etmez bize suspend yememe garantisi verdin mi ? verdinyani dediğim gibi kardeşim ben o sc sadece 4 kişiye verdim başka imseye vermedim kusura bakmayın.
yemezdi çünkü çok sağlamdı dağıtan kişiyi bilmiyorum. siz değilsiniz fakatOlay burada r10 verip vermemem değil.3 kişiye demişsin ki Asla suspend yemez saniyesinde suspend yedi ?
Bilseydim dun aksam bende alirdim bugunde iade alirdim aklima tukurimyani dediğim gibi kardeşim ben o sc sadece 4 kişiye verdim başka imseye vermedim kusura bakmayın.
O Zaman Parayı Nasıl Aldıysan İadeni De Yapacaksın Kardeşim. Suspend Yanıltıcı Yemez Dedin 1 Sitem Suspend Yedi 1 Sitem Yanıltıcı Yedi Anındayani dediğim gibi kardeşim ben o sc sadece 4 kişiye verdim başka imseye vermedim kusura bakmayın.
Bi ss atsana temayıİstersen sadece 2 kişiye vermiş ol o bizi alakadar etmez bize suspend yememe garantisi verdin mi ? verdin
Wp gelsene sen seninle konusayim benyemezdi çünkü çok sağlamdı dağıtan kişiyi bilmiyorum. siz değilsiniz fakat
O Zaman Satmayacaksın Kardeşimyemezdi çünkü çok sağlamdı dağıtan kişiyi bilmiyorum. siz değilsiniz fakat
Bekliyorumtelafi edeceğim tekrar özür diliyorum,
yarın gün içi dönüş sğlayacağım bunu bana yazarak söyleyebilirdin şimdi ne olduBekliyorum
Yazdım Cevap Vermedin Zaten Zns de Konu Aç Dedi O Yüzden Açtımyarın gün içi dönüş sğlayacağım bunu bana yazarak söyleyebilirdin şimdi ne oldu
wp geçer misin ?+aktif miydim ben sana ne dedim hatta sc bi problem varmı diye bile sordum