Rating - 100%
Evet Aktiftin O Sıradaaktif miydim ben sana ne dedim hatta sc bi problem varmı diye bile sordum
Evet Aktiftin O Sıradaaktif miydim ben sana ne dedim hatta sc bi problem varmı diye bile sordum
Kontrol Edip Satacaksın O Zaman Sende O Scyibi sıkıntı çıkmasın diye neler yapıyorum ama boşa çaba 100 tl mi alıp kaçayım
@Al Simmonsistersen banla iade etmiyorum yazdıklarım ve verdiğim sc aynı ve beni rezil ediyorsun konu da bana deseydin
Cümleni düzgün kur anlayamadım ne demişim benben o sc yeni aldım lisanslı bi sc hatta chatta @Zns de dedi satıyorsun lisnsli
wp de kalsan hani ?iade edeceğim tm
@boneless ivarCümleni düzgün kur anlayamadım ne demişim ben
abi sen chatta boneles script satıyorsun göstermeden satma dedin ya bende göstermiş demiştim zaten herseyini.
@v Kanka Scnin Ekran Görüntüsünden Bir Kısım Atarmısın Bakalım Kimsede Olmayan Scriptmiymiş![]()
TR03 0006 2000 1680 0006 5807 92iade edeceğim tm
Bir şey söyleyeceğim. Ben bu dediğin şeyi niye hatırlamıyorum varsa ss fln atsana.abi sen chatta boneles script satıyorsun göstermeden satma dedin ya bende göstermiş demiştim zaten herseyini.
sen dedin ki boneles script lisansl mı satıyorsun baktın mı dedinBir şey söyleyeceğim. Ben bu dediğin şeyi niye hatırlamıyorum varsa ss fln atsana.
dostum seni ben tanımıyorum ve burda dolandırma yok@Zns @Al Simmons şimdi çok güzel bir konuya değinmek istiyorum adminlere lafimdir hani bir insan bir kişiye tokat attığı zaman o kişiyi direk sınırsız bir şekilde forumdan uzaklaştırmaniz gereklidir . Şimdi diceksiniz ki neden çok basit
Kardeşim bu adam bir kişiyi dolandirmadimi dolandırdı eee bunu ikinci defada yapar yani dolandırılan kişiye parası iade edildiği zaman sorun kalkmış mi oluvak hayır dolandırıcı tekrar birisini dolandiricaktir gözünüzü seveyim buna bir çözüm bulun artık . Neden böyle birşey dedim nedeni çok basit bak kardeşim şişko emir zamanında beni dolandirmisti burda çok tanıdığı olduğu için ve oruspu ağızlı olduğu için haklı cikarmistiniz ve daha sonra ne oldubaska birisini daha dolandırdı forumdan uzaklaştırıldı. Anlamadığım bir kişinin forumdan uzaklaştırılması için kaç kişiyi dolandirilmasi gerek
burda da dediğim gibi olay çıkacağını bildiğim için satmak istememiştimEkli dosyayı görüntüle 24487
Aramızda geçen tek lisans sohbeti bu.
Pasam dedigimden birsey anlamamissin lafa girmedostum seni ben tanımıyorum ve burda dolandırma yok
Bone kuracağın cümleyi öpeyüm. 10 dk dır anlam veremiyorum cümleye. Eğer "zns script lisanslı dediyse" gibi bir şey geçiyorsa hayır öyle bir şey demedim. Bu cümlenin tam anlamı nedir?ben o sc yeni aldım lisanslı bi sc hatta chatta @Zns de dedi satıyorsun lisnsli
Yaptığım açıklama bir cevap bulamadımBone kuracağın cümleyi öpeyüm. 10 dk dır anlam veremiyorum cümleye. Eğer "zns script lisanslı dediyse" gibi bir şey geçiyorsa hayır öyle bir şey demedim. Bu cümlenin tam anlamı nedir?
sen spy chatte v ye sc satarken dedin ki bone sc baktın mı lisansaBone kuracağın cümleyi öpeyüm. 10 dk dır anlam veremiyorum cümleye. Eğer "zns script lisanslı dediyse" gibi bir şey geçiyorsa hayır öyle bir şey demedim. Bu cümlenin tam anlamı nedir?