@Braveheart isimli üyeden şikayet dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Diğer konumu silebilirse admin arkadaslar sevinirim bulamadım silme kısmını
bu sahıs beni 750 tl odeme aldıktan sonra engelledi direk kimse kanmasın diye konu acıyorum
para iade talebim vs yok sirket hesabımızdan acıklama ile gönderdik zaten bundan sonrası avukatla hallederler aralarında mahkemede. kuzu gibi oluyor bu arkadaslar daha once birkac sefer deneyimle sabit paranın birkac katını yalvara yalvara teklif ediyolar ama para değil sorun yemek parası zaten su anda iki kişinin o rakam

musa dülger
tg: infisoft
iban :

tr480013400002015579200001

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Telegram hesabın infisoft değil degiseli çok oldu herkes biliyor arkadaş benden teyit almadan başka birisi ile işlem yapmış ben sanarak attığın arkadaşın IBAN yada Papara iletirsen eğer zararını karşılaması adına o orusbu çocuğunu bulayım.

BraveHeart 

SOYTARI
Rating - 100%
Ticaret yaptığı üyelik bana ait değildir. @infisoft kullanıcı adını kaç ay önce bıraktım. Arkadasta ben sanarak başka birisi ile ticaret yapmış

BraveHeart 

SOYTARI
Rating - 100%
İletilen IBAN, isim hiç birisi zaten uyuşmuyor. Kredi kartı dahi kullanmamaktayım. Arkadaşa çok geçmiş olsun süreci onun ile birlikte takip edeceğim fakat benden kaynaklı bir sorun olmadığını belirtmek isterim.

Rating - 100%
Brave her ne kadar ibne bir karakterde olsa da tokat atacağını sanmıyorum, haricinde bahsi geçen infisoft adlı telegram hesabının ona ait olmadığını da biliyorum ve de ismi musa falan değil, yani bu başka birisi.

Rating - 100%
@androxxxx İstediğiniz gibi dava açabilrsiniz, bahsi geçen kişi @BraveHeart değildir. Brave sende götünün üstünde rahat dur sürekli tg nicki değişip duruyorsun, sabit kal ya da eski nicklerini korumaya al sonra böyle uğraşır durursun.

Konu kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,538Konular
3,269,078Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt