Brute Force Yardim

Arkadaslar Ben Brute Force kullanmaya basladim ama site dusuremiyorum Onerileriniz varmi turlu turlu dorklar yaziyorum 10 - 15 bin site buluyorum ghzt ve brute force istifade...

Arkadaslar Ben Brute Force kullanmaya basladim ama site dusuremiyorum
Onerileriniz varmi turlu turlu dorklar yaziyorum 10 - 15 bin site buluyorum ghzt ve brute force istifade ediyorum ama bir turlu site dusmuyor
Bu siralarda mesgul oldugumdan exploit felana vakit bulamiyorum ama bilgisayar aksama kadar acik kaliyor bende bosa gitmesin diyorum
Yardim ede bilecek varmi

P.S Birkac gundur brute force acik kaliyor bi site olsa bulamadim

Arkadaslar Ben Brute Force kullanmaya basladim ama site dusuremiyorum
Onerileriniz varmi turlu turlu dorklar yaziyorum 10 - 15 bin site buluyorum ghzt ve brute force istifade ediyorum ama bir turlu site dusmuyor
Bu siralarda mesgul oldugumdan exploit felana vakit bulamiyorum ama bilgisayar aksama kadar acik kaliyor bende bosa gitmesin diyorum
Yardim ede bilecek varmi

P.S Birkac gundur brute force acik kaliyor bi site olsa bulamadim

Kardeşim eğer WP brute yapiyorsan WP bulmak artik zorlasiyor bulmak istesen vps falan kullanmalisin sen Opencart brute force arastir konular mevcut o daha iyi youtubeya shell upload thewayend yaz videosu cikar

Brute eskisi gibi değil artık iyice kurudu indez yiye yiye millet sifre konusunda bilinçlendi :) 1yil once defaceye bırakmadan vn site düşüyordu 2-3 tane bir aramada vn dork yaz dene bakalım

131,789Konular
3,271,364Mesajlar
316,187Kullanıcılar
qawsed123123Son Üye
Üst Alt