Bu arkadaş neyden bahsediyor ya ? Varmı böyle bir dava ?

Bir forumda gördüm adamın birisi böyle yazmış. Sizlere instagramda nasıl sınırsız hesaba 500 BİN takipçi gönderebilirsiniz . Eğitimi dünya genelinde sınırlı sayıda kişi...

Bir forumda gördüm adamın birisi böyle yazmış.

Sizlere instagramda nasıl sınırsız hesaba 500 BİN takipçi gönderebilirsiniz . Eğitimi dünya genelinde sınırlı sayıda kişi biliyor. İçeriği öğrendikten sonra 15 dolara 125BİN 30 dolara 250BİN 60 dolara 500BİN takipçi göndere bileceksiniz. Hesap başı ücret ödeyerek sınırsız sayıda hesaba gönderim yapabilirsiniz. Günlük takipçi gönderim hızı 15-30 BİN arasıdır. Yabancı datadır. Dünyadakı düşüşü az olan en kaliteli datadır.

:ASD böyle bir konu açmış doğruluğu varmı acaba ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
O kim la

Benim gördüğüm en sağlam adam 2 milyon bot bastı şu an 2.2 milyon takipçi olmuş

Bahsettiği şey R10'da, ve her yarrağıma "öyle olmaz, öyle bir şey yok" diyen aveller toplanmış, biliyor gibi konuşuyorlar gene:D
Belki adam bi panelde açık buldu? Belki adam bi taktik buldu? Olamaz mı yani niye bu kadar her boka çamur atıyorsunuz arkadaş anlamıyorum....

Bahsettiği şey R10'da, ve her yarrağıma "öyle olmaz, öyle bir şey yok" diyen aveller toplanmış, biliyor gibi konuşuyorlar gene:D
Belki adam bi panelde açık buldu? Belki adam bi taktik buldu? Olamaz mı yani niye bu kadar her boka çamur atıyorsunuz arkadaş anlamıyorum....
Evet R10'da var ve eğitim alan kişiler şuanda 140k lı hesap satışına başlamışlar bile :) Biraz öğrendim nasıl yapıldığını

boşa yaşıyoz agam be (ordan bi rusça şarkı arka fonta sonra sol ele bir zippo çakmak ve sağ ele bir sigara ardındanboyun hafif sağ eğik ve sağ eldeki sigara ağıza sol eldeki çakmakta sigaranın ağzına gelir ve şarkının sözleri başlar ''!'^!'^!+'^+!'%!^+%&%//&(%&/()%&/(%&/(

Doğru olabilir. Benim fake hesapta toplamda iki kişiyi takip ediyorum. Zaman zaman hiç bir şey yapmasam bile takipçi oluşuyor. Tabi hemen çıkıyorum takipten. İki kişi olduğu için fark ediliyor ama çok takip edenin fark etmesi mümkün değil. Büyük ihtimalle böyle bir bot var.

132,862Konular
3,283,714Mesajlar
318,102Kullanıcılar
0om3rrSon Üye
Üst Alt