🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
seri gel burdamısınAirdrop ile 300dolar kazandım trust wallette ama her çekme işleminde para istiyor bilen yardım ederse payını veririm.teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 28387
metamusk sanırsam bu degılse nasıl kazandınAirdrop ile 300dolar kazandım trust wallette ama her çekme işleminde para istiyor bilen yardım ederse payını veririm.teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 28387
Geldim kralseri gel burdamısın
coin walletinde dolar olarakmı duruyor bnb mi ?Geldim kral
Özelden yazdımGeldim kral
metamusk coınmı bu aırdropGeldim kral
hee knk Terk daha satılamıyor olması lazım nerden gördün bu airdropuEkli dosyayı görüntüle 28389bu şekilde hacım
terk coını borsalarda lıstelı degılse herhangı bır borsada cekım kapalıdır agaEkli dosyayı görüntüle 28389bu şekilde hacım
Kendi yolumla yaptım ama çekemem demihee knk Terk daha satılamıyor olması lazım nerden gördün bu airdropu
yok çekemezsin parada etmezKendi yolumla yaptım ama çekemem demi
300 dolarmı para etmwz anlayamadım bunu dönüştürebilsemde oluryok çekemezsin parada etmez
dönüştürülmüyor , swaplenemiyor knkm ana sahibi tanıyorum .)300 dolarmı para etmwz anlayamadım bunu dönüştürebilsemde olur
Nasıl yani kral bu böyle kalcak öylemidönüştürülmüyor , swaplenemiyor knkm ana sahibi tanıyorum .)
Valla öyle kardeşim🌹Oğlum bilen birisi adama yardımcı olsun. Hem biz de öğrenmiş oluruz. Bütün yorumlar hep laga luga boş şeyler yazmışlar
Kral en az 50 dolar yükleme yapıyo1$lık bnb yükle hesabına çekim ücreti istiyor bnb olarak hangi airdrop bu ?
Kardesim acik acik yazmislar coin var degeri var ama listelenmemis hiç bir yerde cekim yok yaniOğlum bilen birisi adama yardımcı olsun. Hem biz de öğrenmiş oluruz. Bütün yorumlar hep laga luga boş şeyler yazmışlar
Tşkrler kardeşim sağolKardesim acik acik yazmislar coin var degeri var ama listelenmemis hiç bir yerde cekim yok yani
Airdrop a katilirken ozel bilgini girmissen dikkat etTşkrler kardeşim sağol
Yok kral girmedim sadece wallet cüzdanını eklettim o kadarAirdrop a katilirken ozel bilgini girmissen dikkat et
Iyi forumlar o zamanYok kral girmedim sadece wallet cüzdanını eklettim o kadar
Teşekkürler hacım varol 🌹☺Iyi forumlar o zaman![]()