Bu işlere yeni başladım ve başım belada bakarmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Sahte Numara Alarak Whatsapp Açtım ve O Hesaptan Kızlara İfşalarını Gönderdim Birtaneside Mahkemeye Vereceğim Dedi Arkadaşıylada Görüştüm Oda Avukatı Var Dedi Sadece Birkaç Kez Vpn Kullanmadan Mobil Veri ve Wifi ile girdim herşeyi her kalıntıyı sildim ama hala korkmaktayım ne yapmalıyım ?

Rating - 0%
Bu süre zarfında yapacağını yapmışsın. Tek yapman gereken kapının önüne dilekçe gelene kadar beklemek. :D
Şaka yapıyorum korkma bişey olmaz ;)

A

AKI-BEY

Birşey olmaz ;) Ama yaptığın şerefsizlik inşallah yakalanirsin

Rating - 0%
Reis Kız Kararlıydı İfşasını Buldum Çünkü ve Benden Gerçek Hayatta Şüphelendiler. (öyle hissettim) :(

Rating - 0%
Yavşaklıktan Alakası Yok Daha Önceden Beni Aldattığı İçin Yaptım Lütfen Bilmeden Konuşmayınız.

Rating - 0%
Yalnız Aklımda Bir Soru Var Whatsapp İp Adresimi Verirmi Verirlerse Telefon Numaramı Bulabilirlermi ?

Rating - 0%
Doğrudur Vpn Yeri Verse Bile Kamera Olmayan Bir İnternet Kafede En Arka Masada Oturuyorum Ben Soru Sordum Siz Başka Şeyler Söylüyorsunuz :D

A

AKI-BEY

Sanki pentaginu heyklicek klavyeye dokunurken eldivende takiyodur ruh hastası :D

Rating - 0%
:D Hayır Reis Ben Yeni Başladım Dedim Proyum Demedim Zaten Sadece Buraya Sizden Yardım Almak İcin Geldim :D
Bu Arada Whatsapp İp Adresimi Verirmi Verse Bile Mobil Veriden Numaramı Tespit Edebilirlermi ?

Rating - 0%
Kardes benim bi arkadas vardı gitti polisin kredi kartıyla alisveris yaptı internet cafede vpn kurmus ve dediğine göre kamera 2 tane varmış biri giriş para vermeye kısmı ikincisi kapi bu diyordu bana en arkadayim falan 2 ay sonra paket oldu su an izmir f tipi hapishanede 4 ayi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,618Konular
3,269,791Mesajlar
315,609Kullanıcılar
fluzzoffSon Üye
Üst Alt