Bu kıyağı babanız yapmaz 3 - Garanti PayPal Hesabı Açma 90TL Masraf ile.

para birimiyle alakası yok, 10'a yakın paypal hesabı açtım. vurduğum hesaplara para göndermelerini söyledim gönderdikten sonra case açtılar hacker diye her hesap ilk ödemeden sonra ban yedi. ilk olmasa bile 2. 3. ödemeden sonra hesap kilitleniyor senden kimlik falan istiyolar adres teyit istiyorlar sonrada ban atıp tw'ye mail atıyorlar koşul ihlali yüzünden o hesabında kapanıyor. bu 10 hesabın içinde 2 amerikaya bağlı, gerisi belçika ve ingiltereye bağlı hesaplar vardı ülkenin para biriminin alakası yok. tw arkasını kovalarsa başınız belaya girer.

CİMER ŞİKAYET YAZ

İLK SAYFA BEN YAZDIM TOPLU HALDE SESİMİZİ DEVLETE İLETELİM PAYPAL TÜRKİYEYE GELSİN DİYE

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
güzel evet ama bir süre sonra hangi ülkede açtıysanız sizden hesap onaylanması istenmektedir. Ne bilim faturası adresi v.s Ve elinizde yok ise direk kısıtlıyorlar dolaysıyla paranız varsa yanar. Kendin denendi :D

güzel evet ama bir süre sonra hangi ülkede açtıysanız sizden hesap onaylanması istenmektedir. Ne bilim faturası adresi v.s Ve elinizde yok ise direk kısıtlıyorlar dolaysıyla paranız varsa yanar. Kendin denendi :D
20.000 € $ Limitini geçmediğin sürece sıkıntı yok.

Son düzenleme:
132,175Konular
3,276,147Mesajlar
317,040Kullanıcılar
Üst Alt