Rating - 0%
$P$B0bx3qGnAcqovTZIUmdpPPJs3I4Z2a/
Bunu nerde buldun kardeşim havijle admin panel bilgilerinden mi ? Sadrazamdan de ye girdiysen dbadı_user gir md5 olustur sonra onun sil oluşturduğun md5 yapıştır wp adminden oluşturduğun sifreyi yaz gir shell at siteye bas sonra$P$B0bx3qGnAcqovTZIUmdpPPJs3I4Z2a/
havijle buldum . birtürlü çözemedimBunu nerde buldun kardeşim havijle admin panel bilgilerinden mi ? Sadrazamdan de ye girdiysen dbadı_user gir md5 olustur sonra onun sil oluşturduğun md5 yapıştır wp adminden oluşturduğun sifreyi yaz gir shell at siteye bas sonra
https://hashkiller.co.uk burdan dene bu site kiramassa hiçbir site kıramaz geç sitemi yokhavijle buldum . birtürlü çözemedim
Bu md5 deil
Kardeşim bu şifreler
örneğin md5 >sha1>sha256>sha384>sha512 bu şekilde kriptolanıyor sadece şifreleyen döngüyü bilir ve sistemi bu döngüye göre ayarlarlar
ya bu sha kodlarına aşina olucaksın tahminle kırmaya çalışacaksın yada yoluna bakacaksın, önemli bi hedef değilse zaman kaybetme
https://hashkiller.co.uk burdan dene bu site kiramassa hiçbir site kıramaz geç sitemi yok![]()
Vallahami mod beyonun dışında kali linux ta var hemen pes etmesin
![]()
$P$ = Standart ( phpass )
Salt = B0bx3qGn
Hash = AcqovTZIUmdpPPJs3I4Z2a/
import passlib.hash;
string = "BlackBox"
salt="bl4ckb0x" // 8 Karakter
print passlib.hash.phpass.encrypt(string, salt=salt,rounds=7) // Rounds 5,7,8,9,10 olabilir.
wordpress şifresi amaŞifrelemesi || Hash : $P$B0bx3qGnAcqovTZIUmdpPPJs3I4Z2a/ = phpass(salt) < MD5(Wordpress) < MD5(phpBB3)
Yani incelemesi şöyle :
Kod:$P$ = Standart ( phpass ) Salt = B0bx3qGn Hash = AcqovTZIUmdpPPJs3I4Z2a/
Python Örneği :
Kod:import passlib.hash; string = "BlackBox" salt="bl4ckb0x" // 8 Karakter print passlib.hash.phpass.encrypt(string, salt=salt,rounds=7) // Rounds 5,7,8,9,10 olabilir.
Teşekkürler BroWordpress şifrelemesi olduğunu biliyorum bro . Ben sana şifrelemenin ne olduğunu ve olayını anlattım.
Doğrudur156m şifre denedim yemedi site türk sitesi mi tr karakter varsa bruteler kıramaz