Bu moderator kim. @Mectruy adam gibi adam ama bu sican kim. Korkudan iki numarami emgellemis. Hani spy da pkk li yoktu..pkk li hakkinda yazdim bana ban atti bu sican...
Reisim altina bez takmis ben bebeyim der acikca. Iki nosundanda beni engellemisAhahhahaha o resim nedir yaw ahhahahshshshshsh
Reis sen canimsin abim rahmet etti bir tek sen varsin. Basks kimsem yok..bu altina bez baglayan cocuk moderator beni telegramdan banladi.Shhshshshshshshshhahahahhahahaha
canli bomba@SkullZ lan unlu olmussun meto
Bu resimdeki skullz olabilirmi ? Altına bez takan acaba ? Eminmisin efe oldugunAReis sen canimsin abim rahmet etti bir tek sen varsin. Basks kimsem yok..bu altina bez baglayan cocuk moderator beni telegramdan banladi.
Altinda bebek bezi var canli bomba vallacanli bomba
skullz ifs4Bu resimdeki skullz olabilirmi ? Altına bez takan acaba ? Eminmisin efe oldugunA
Valla reis altina bebek bezi baglamis birde hakaret etmis. Yav bunlsr cocuk. Ama ayip adam allaha kufur etmis allaha kufur edeni banlamamis spy la mectrula olan sevgimi tamamen korukluyor. Defalarca kez haksiz yere banladi beni bebek bezi baglamis altinaBu resimdeki skullz olabilirmi ? Altına bez takan acaba ? Eminmisin efe oldugunA
karistiriyon herhalde kanksFatih seni taniyorum. Turk Hack Teamdenmi diskordda hesabin vardi.
Musallat i tanimiyormusun kralat dostum ozelden bakiyim ?
Ulan gerizekalı çocuk bana etmediğin küfür kalmadı 2 gün sabrettim küfürlerine insan gibi açıklama yaptım hala anlamadın konuşma bana burda yok pkklı diyorsun ediyorsun ülkeye bi vasfın yok millete sallamak sadece amacınBu moderator kim. @Mectruy adam gibi adam ama bu sican kim. Korkudan iki numarami emgellemis. Hani spy da pkk li yoktu..pkk li hakkinda yazdim bana ban atti bu sican moderator..bu kim..
Ekli dosyayı görüntüle 40348
Ulan salak yukardaki mesajında kürtçe eşşeğin oğlu demişsin 45 dk mute yedin bu yüzden ne anlatıyon
Altina bebek bezi sardigini Mectruy gordu herkes gordu. BebeUlan gerizekalı çocuk bana etmediğin küfür kalmadı 2 gün sabrettim küfürlerine insan gibi açıklama yaptım hala anlamadın konuşma bana burda yok pkklı diyorsun ediyorsun ülkeye bi vasfın yok millete sallamak sadece amacın
Sana 4 kere açıklama yaptım burda kıt olduğun için anlamıyorsunUlan salak yukardaki mesajında kürtçe eşşeğin oğlu demişsin 45 dk mute yedin bu yüzden ne anlatıyon![]()