Çok büyük rezil oldum kanziii
Evimden almazlarsa spya bir daha girmiceksin alınırsam ben girmicem kabul müsün
Vav para babasi gotune o besi takiyorPara babasıyız abi ne sanıyorsun sen bizi 😉😉
10k yı 1tl ye çeviririm tek tek atarım kafana susVav para babasi gotune o besi takiyor
Senimi bilmem tuvallete gotunu balli suyla yikarkende safsk operasyonu yapilabilir. Gorusexez seninle pkk li . Zafer isareti yapmis dur onuds atayimEvimden almazlarsa spya bir daha girmiceksin alınırsam ben girmicem kabul müsün
2 gün boyunca 4 kere destan şeklinde açıklama yaptım gün boyu anama bacıma sövdü durdu sorun çıkmasın istedim sustum ama 2 gün küfür yiyince patlıyor insan 43 yaşındayım diye geziyor anama bacıma sövüyor adam olamamış daha konuşuyor insan gibi kaç kere açıklama yaptım anlamadı en sonunda onun anlıcağı dilden konuşmaya başladım bendecheckerr sadece 1 ss atiyor hep, sanırım haklı olduğu tek ekran görüntüsü bu.
Efe'nin üstüne gitmekten vazgeçin, iyi çocuk tecrübe kazanıyor öğrenmeye çalışıyor salın şu konuları / mevzuları bir yanlışı varsa karşısına geçip insan gibi konuşursanız çözümcül davranacağından şüphem yok ama insan gibi konuşursanız. Sadece ona verilen görevi yapıyor diye her allahın günü taşlıyorsunuz, sizde nerede nasıl davranacağınızı bilin, o da bilir güllük gülistanlık geçinin ne zorluyorsunuz be
Adamliga laf etme sen adam olamadin gotune bagladigina bak. Cakal2 gün boyunca 4 kere destan şeklinde açıklama yaptım gün boyu anama bacıma sövdü durdu sorun çıkmasın istedim sustum ama 2 gün küfür yiyince patlıyor insan 43 yaşındayım diye geziyor anama bacıma sövüyor adam olamamış daha konuşuyor insan gibi kaç kere açıklama yaptım anlamadı en sonunda onun anlıcağı dilden konuşmaya başladım bende

ASDASDSADASDASDASDASDAS HAYKIRDIMBirde bebek besine biyik cok yakismis. Sarlatan
Anlamadim efe senmisun..efe adi multi hesabin yani dimi..@mectruyss'lerden okudugum kadarıyla şikayet edilen efe ama pkklı ilan edilen yine ben olmusum
ASOHICGDSYICHKDWKICYKDHLCVKA
Anlamadim efe senmisun..efe adi multi hesabin yani dimi..@mectruy
yok be skullz kardeşim nerde bu çocuk nerde sence multi olabilir miA
Anlamadim efe senmisun..efe adi multi hesabin yani dimi..@mectruy
Multi olduguna inaniyorum. Allaha kufur edene ceza vermemis anca bizeyok be skullz kardeşim nerde bu çocuk nerde sence multi olabilir mi

yok be skullz kardeşim nerde bu çocuk nerde sence multi olabilir mi
Tamam kanka sensinMulti olduguna inaniyorum. Allaha kufur edene ceza vermemis anca bize![]()