Fiyat 50 Pp -de yüzü gözüken hesaplarınız kapatilir
Telegram: ahmetbaby
WhatsApp:wa.me/+994513665216
Telegram: ahmetbaby
WhatsApp:wa.me/+994513665216
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Fiyat 50 Pp -de yüzü gözüken hesaplarınız kapatilir Telegram: ahmetbaby WhatsApp:wa.me/+994513665216
Hayırdır kardeş sen her konuma salak saçma şeyler yazıyorsun sıkıntın falan varsa arasana beni ?DOLANDIRICI!!
admin çağır kim haklı kim haksız çıkar istersen yerimi?Hayırdır kardeş sen her konuma salak saçma şeyler yazıyorsun sıkıntın falan varsa arasana beni ?
Oğlum numaranı ver diyorumadmin çağır kim haklı kim haksız çıkar istersen yerimi?
Abi bi titreme geldi korkudan galiba geçsin vericem numaramıOğlum numaranı ver diyorum
Ezi Çiya tennım haAbi bi titreme geldi korkudan galiba geçsin vericem numaramı
Kürtçe küfür ediyor kürt bakışlımEzi Çiya tennım ha
Kanka esc kabul etsin ücret ondan amaEsc kabul ediyormusun xD
EdiyorumEsc kabul ediyormusun xD
Sebep ne orospu evladı acabaKanka esc kabul etsin ücret ondan ama
@İbrahim @skulz aileye küfürSebep ne orospu evladı acaba
Vaktiyla çok kişi küfür etti banlanmadi, lan oğlum ben banlanmam anla şunu artık benim bağlantılarım sağlam öbür sefer tikli hesaptan gelcem bak şunu unutma kuranima gelcem <•••> beni bundan tanırsın hadi Allah'a emanet ananı bacını sikeyim senin@İbrahim @skulz aileye küfür
JDPWNDĞWNDŞWJDPANDKLA dış güçler derken Amerika mı kanka onlarsa korkuyorum birazVaktiyla çok kişi küfür etti banlanmadi, lan oğlum ben banlanmam anla şunu artık benim bağlantılarım sağlam öbür sefer tikli hesaptan gelcem bak şunu unutma kuranima gelcem <•••> beni bundan tanırsın hadi Allah'a emanet ananı bacını **Küfürbaz** senin
Dış güçler mi diyorum kör orospu evladıJDPWNDĞWNDŞWJDPANDKLA dış güçler derken Amerika mı kanka onlarsa korkuyorum biraz
ODPEKDŞAKFŞAKKSLDKA KANKA DIŞ BAĞLANTILAR KİM UZAYLILAR MIDış güçler mi diyorum kör orospu evladı