merhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
kardeşim kimsenin emeğine saygısızlığım yok paylaşmam zaten emeğe karşı saygım varoto mail
@Lüpen
Oto mail knkmerhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 33989
merhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
oto mail
@Lüpen
otoyu cracklemek de suç @ibrahim @Pharabenmerhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
Telegramda yaz neyron13merhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
Ah be hocamyanlış anlamayın sadece gösterdim bu scyi herhangibi biryerde paylaşmıyacağım
Crackten anlıyor musunmerhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
lupenin sitesinden veri çektigi için crackliyemez siteye erişmesi lazım eklenen ipler dışında siteye erişim yapılmıyor zaten
Ben başka bir yolla aldım kendi çapımda bir method geliştirdimlupenin sitesinden veri çektigi için crackliyemez siteye erişmesi lazım eklenen ipler dışında siteye erişim yapılmıyor zaten
çalısıyormuBen başka bir yolla aldım kendi çapımda bir method geliştirdim
Helal olsunBen başka bir yolla aldım kendi çapımda bir method geliştirdim
evet çalışıyorçalısıyormu
kanıt atarmısınevet çalışıyor
demek istedigim toplayıcı çalısmaz adamlar sunucuyu kapatmış basıcı çalısır ama bunuda cracklemiş sayılmassın herkes kullanabilir
cracklanmesı ımkansızdır cunku lüpen apileri durdurdu cracklersın ama kullanamazsın apisi başkadır.merhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum
veya api erişimi olan kişinin lisansıcracklanmesı ımkansızdır cunku lüpen apileri durdurdu cracklersın ama kullanamazsın apisi başkadır.
oto mail glbAmerhaba arkadaşlar kimsenin emeğinde gözüm yok ben bir method biliyorum ve method sayesinde bazı scriptleri alabiliyorum