Merhaba şu şekilde gif nasıl yapılıyor?
O rütbe kardeşim gerekli gereksinimleri anasayfa rütbem nasıl yükselir ekranından bulabilirsin
Biliyorum bende forum kurcam böyle tarz nasıl yaparım diyorumO rütbe kardeşim gerekli gereksinimleri anasayfa rütbem nasıl yükselir ekranından bulabilirsin
Sağ tık ile incele yapıp gif'i bulabilirsin diye biliyorum. Şu an mobildeyim denemedim hiç o yüzden.Biliyorum bende forum kurcam böyle tarz nasıl yaparım diyorum
Valla benim bilgisayarım yok eğer bir ara bulursan alıntı yapmayı unutma be reisSağ tık ile incele yapıp gif'i bulabilirsin diye biliyorum. Şu an mobildeyim denemedim hiç o yüzden.
Teşekkürler hocam da bunu forumuma nasıl eklerim normal kullanıcı afiş sistemi kullanıyorum fakat oda sarmiyor birinden yardım istedim bilgilerimi verdim İndex atıp hacklediğini sandı maalesef tüm herşeyi silmek zorunda kaldımAl sana gif linki
script satın al hiç uğraşmaTeşekkürler hocam da bunu forumuma nasıl eklerim normal kullanıcı afiş sistemi kullanıyorum fakat oda sarmiyor birinden yardım istedim bilgilerimi verdim İndex atıp hacklediğini sandı maalesef tüm herşeyi silmek zorunda kaldım![]()
Ne scripti reisscript satın al hiç uğraşma
Kimseye güvenme. Özellikle sanalda. Siteni sen mi kodladin yoksa hazır site miTeşekkürler hocam da bunu forumuma nasıl eklerim normal kullanıcı afiş sistemi kullanıyorum fakat oda sarmiyor birinden yardım istedim bilgilerimi verdim İndex atıp hacklediğini sandı maalesef tüm herşeyi silmek zorunda kaldım![]()
Xenforo hocam bura gibiKimseye güvenme. Özellikle sanalda. Siteni sen mi kodladin yoksa hazır site mi
hacking forum scripti xenforo lisansıda al 160 dolar gibi bişeydi toplamNe scripti reis
O zaman rütbelerin olduğu dosyaları bulman lazım. Rütbelerin resim dosyalarını buradaki indirdiğiniz rütbelerin dosyaları ile değiş.Xenforo hocam bura gibi
Hocam nulled varken 160$ niye vereyim ya hem o kadar param olsa forum ile uğraşacağıma çatır çatır yerdim o parayı 😂hacking forum scripti xenforo lisansıda al 160 dolar gibi bişeydi toplam
ikinci elde alabilirsin ben lisans öneririm trafik açısından da iyi gelebilirHocam nulled varken 160$ niye vereyim ya hem o kadar param olsa forum ile uğraşacağıma çatır çatır yerdim o parayı 😂
++ Bence deikinci elde alabilirsin ben lisans öneririm trafik açısından da iyi gelebilir
Hocam siz xenforo dan anlıyor musunuz?ikinci elde alabilirsin ben lisans öneririm trafik açısından da iyi gelebilir
az çok pm gel daha detaylı görüşelimHocam siz xenforo dan anlıyor musunuz?
Kullanamaz bizim giflerimizi yanlış bilgi verme.Direkt indir sen de kullan forumunda. Ya da canva benzeri program kullanarak kendine yapabilirsin ama uğraştırır
Ve böyle değil 2. Yanlış bilgiyi de verdin. Extra less şablonundan eklenir gif.O zaman rütbelerin olduğu dosyaları bulman lazım. Rütbelerin resim dosyalarını buradaki indirdiğiniz rütbelerin dosyaları ile değiş.
Kurallarda yazmıyorKullanamaz bizim giflerimizi yanlış bilgi verme.
Forum kurmadım hiç. Arkadaşa genel olarak bahsettim. Mantığını anlaması için. Yine de üstün katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum size.Ve böyle değil 2. Yanlış bilgiyi de verdin. Extra less şablonundan eklenir gif.
Kardeşim sana ait olsa başkasının kullanmasına izin verirmisin? Kurallar dediğin yer FORUM KURALLARI bu olay forum kuralına girmiyor ve bizim giflerimizi forum açıp kullanmak yasak. Yanlışım varsa @Mectruy düzeltebilir.Kurallarda yazmıyor
Konuyla bağımsız bi soru sormak istiyorum. Gif'ler Xenfero'a mı ait yoksa birisine mi yaptırıldı (özel) mi ? Rütbe gifleriKardeşim sana ait olsa başkasının kullanmasına izin verirmisin? Kurallar dediğin yer FORUM KURALLARI bu olay forum kuralına girmiyor ve bizim giflerimizi forum açıp kullanmak yasak. Yanlışım varsa @Mectruy düzeltebilir.
Özel olarak yaptırdık. Xenforo dahilinde herhangi bir gif yoktur. Rütbe sistemini dahi biz ekleriz.Konuyla bağımsız bi soru sormak istiyorum. Gif'ler Xenfero'a mı ait yoksa birisine mi yaptırıldı (özel) mi ? Rütbe gifleri
Adamım benim bee racona bakkkk 🔥🔥Kullanamaz bizim giflerimizi yanlış bilgi verme.