Bu zımbırtı ne zaman iner?

Selamun aleyküm. Öncelikle belirtmek istiyorum. Bu hesaplamayı yapamadığım için sizden yardım istiyorum. Bana hesaplama siteleri falan göstermeyin. Sadece hesaplayın ve sonucu...

Selamun aleyküm.

Öncelikle belirtmek istiyorum. Bu hesaplamayı yapamadığım için sizden yardım istiyorum. Bana hesaplama siteleri falan göstermeyin. Sadece hesaplayın ve sonucu söyleyin.

Gta 5 indiriyorum. Gece saat 2'den sabah 8'e kadar akk yok. Ben de gece indirme yapacağım.
İndirme hızım 14 mbps. İndirme esnasındaki veri akış hızı 1-1.2 megabayt. %50'si indirildi. Torrentten indirmekteyim.

Gece 2'den sabah 8'e kadar indirme biter mi. Bitmezse de yüzde kaç olur?

Gta 5 toplam boyutu kaç gb ise %58 ini çıkarıp indirmen gereken gb değerini bulursun. Veri akış hızı 1,2 mb/sn ise 1 saatte 4,320 gb veri indirebilirsin. Gece 2 den sabah 8 e kadar 6 saat var. 1 saatte 4,320 gb indirirsen 6 saatte 25,920 GB veri indirirsin; fakat bu hesaplamada 1,2 mb indirme hızı değişmezse bu sonuca ulaşırsın, hızda yavaşlama olursa (aşırı yavaşlamadan bahsetmiyorum) 6 saatte indirdiğin veri 20-25 gb arasında kalabilir.

Son düzenleme:
Gta 5 toplam boyutu kaç gb ise %58 ini çıkarıp indirmen gereken gb değerini bulursun. Veri akış hızı 1,2 mb/sn ise 1 saatte 4,320 gb veri indirebilirsin. Gece 2 den sabah 8 e kadar 6 saat var. 1 saatte 4,320 gb indirirsen 6 saatte 25,920 GB veri indirirsin; fakat bu hesaplamada 1,2 mb indirme hızı değişmezse bu sonuca ulaşırsın, hızda yavaşlama olursa (aşırı yavaşlamadan bahsetmiyorum) 6 saatte indirdiğin veri 20-25 gb arasında kalabilir.

Üstad, adamın konu açmasını mı bekledin :D

adres yolla indirip evine yollim o inesiye benim kargo sana ulasir

vesselam

Perfect. Güzel bir cevap. Ben bu imhatimi'ndeki cracker değilmiydin.

131,839Konular
3,271,894Mesajlar
316,356Kullanıcılar
diesteSon Üye
Üst Alt