ben buna bi instagram hesabı verdim 300 TL anlaştık sitede en başka hesap kapatma olarak duruyordu hep bende satın aldım ondan sonra banlıyamadı 1 hafta süre ver dedi sonra 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası olmayanlar yorum yapmasın.
@Bugs bunny Konuya bekleniyorsun
@SkullZ @Revonzy @Lastromance
Hocam ben bu arkadasa open methodu sattım bu ban anladı arkadaş kocaman OPEN YAZİYORDU Neyse Bu ban olmadığını anlayınca zıplamaya başladı o zamanlar viento esc ydi neyse bende bu durumu normal karşıladım kendisinden ücret talep etmedim vio buna iadesini geçti ban konusunada gelirsek hesap ucmadi denedim baya arkadaş open method+wp kapatma hediye etmiştim onların iadesini versin bende 300 unu vereyim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221202-011607.png
    Screenshot_20221202-011607.png
    412.5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20221202_011705_956.jpg
    IMG_20221202_011705_956.jpg
    51.1 KB · Görüntüleme: 32
Hocam ben bu arkadasa open methodu sattım bu ban anladı arkadaş kocaman OPEN YAZİYORDU Neyse Bu ban olmadığını anlayınca zıplamaya başladı o zamanlar viento esc ydi neyse bende bu durumu normal karşıladım kendisinden ücret talep etmedim vio buna iadesini geçti ban konusunada gelirsek hesap ucmadi denedim baya arkadaş open method+wp kapatma hediye etmiştim onların iadesini versin bende 300 unu vereyim.
hahahahahha open method wp kapatma 300 ü vereyim yazmış bide :d mizah sayfası gibi forum amk :D open atmak isteyenler taklit için 74 atsınlar kesin açarlar ihlal 38 29 atın açılır doğru bilgi girin yapay 83 atın yine açar ama doğru doldurun bilgileri bilgi istemek isteyenler bana özelden yazabilir . gece gece iyi güldüm amk

Başta hediyeden ücret isteseydin belki almazdı veya şuan çıkıp open + wp kapatma methodu fahiş fiyatta çekebilirsin herneyse demek istediğim anlaşılmıştır karar yönetimindir.

hahahahahha open method wp kapatma 300 ü vereyim yazmış bide :d mizah sayfası gibi forum amk :D open atmak isteyenler taklit için 74 atsınlar kesin açarlar ihlal 38 29 atın açılır doğru bilgi girin yapay 83 atın yine açar ama doğru doldurun bilgileri bilgi istemek isteyenler bana özelden yazabilir . gece gece iyi güldüm amk
Geldi veledi zinakar😀

Denedim @EGM diye bir sayfaya attı anlamadım -ref -kef

Burda karşı tarafın bi suçu yok o ticaret orada bitmiş bu başka ticaret
evet o ticaret bitti iptal ettik uğraştığı içinde 120 verdim şimdi diyorki bitmiş bi ticaretin 500 tl parasını istiyor sonra 300 atıcam diyor onla alakası bile yok konunun şimdi bi instagram hesabı verdim banlaması için oda dediki olmassa iade dedi videosu yukarda var zaten banlıyamadı iade dedim sonra böyle oldu

evet o ticaret bitti iptal ettik uğraştığı içinde 120 verdim şimdi diyorki bitmiş bi ticaretin 500 tl parasını istiyor sonra 300 atıcam diyor onla alakası bile yok konunun şimdi bi instagram hesabı verdim banlaması için oda dediki olmassa iade dedi videosu yukarda var zaten banlıyamadı iade dedim sonra böyle oldu
Saçmalık,Sonlanmış ticaretin ücretini talep etmek nedir yahu herneyse haklısın davanda sen kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,795Konular
3,271,441Mesajlar
316,209Kullanıcılar
eeym3nlySon Üye
Üst Alt