Bugün benim doğum günüm

Sevgili Spyhackerz ailem Şubat 2021 yılında aranıza katıldım ve forumda kendimi geliştirebileceğim çok şey buldum ve geliştirdim. Yeni gelen arkadaşlarda kendilerini benim...

Sevgili Spyhackerz ailem

Şubat 2021 yılında aranıza katıldım ve forumda kendimi geliştirebileceğim çok şey buldum ve geliştirdim. Yeni gelen arkadaşlarda kendilerini benim gibi geliştirebilsin diye bildiklerimi paylaşmaktan hiç çekinmedim. Acısıyla tatlısıyla kavgasıyla gürültüsüyle bir yaşımı daha bitirmiş bulunmaktayım.Sitenin neredeyse tamamı beni tanımasa bile yine de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız ve var olmaya hep beraber devam ederiz.

Sevgilerimle

Sevgili Spyhackerz ailem

Şubat 2021 yılında aranıza katıldım ve forumda kendimi geliştirebileceğim çok şey buldum ve geliştirdim. Yeni gelen arkadaşlarda kendilerini benim gibi geliştirebilsin diye bildiklerimi paylaşmaktan hiç çekinmedim. Acısıyla tatlısıyla kavgasıyla gürültüsüyle bir yaşımı daha bitirmiş bulunmaktayım.Sitenin neredeyse tamamı beni tanımasa bile yine de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız ve var olmaya hep beraber devam ederiz.

Sevgilerimle
ölüme 1 sene daha yaklaşmanı kutlaman pek cazip değil ama doğum günün kutlu olsun.

131,643Konular
3,270,063Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt