Bunu hangi geri beyinli arkadaş yaptı

AsosyalHatun
En azindan kendime güvenip site açıyorum orada burada baskalarinin sitesinde yetkili olmuyorum veya wp nin ve cfnin arkasina siginmiyorum ricodiaz o ne olacak hack dersen hack yemeyen bir tane site göster? En azindan ben kendi sitemi aciyorum orda burda takilmiyorum heleki isko wpnin arkasina siginipta havlayip durma caniko

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Havla köpek seni havla bakayım çok güzel havliyorsun tabii alışkanlık alışmış havlamaya seversiiiin :)

Bence bu forum'da böyle şeyler tartışılmamalı çok gereksiz bence @AsosyalHatun elinde bir delilin bir ispatın var mı da sen buraya bu konuyu açma gereğinde bulunuyorsun ve boşa tartışma yaratıyorsun biraz mantıklı ol belli ki sana ve forumumuza gıcık olan biri yapmış ve şuanda burada bu saçma sapan zoneyi tartıştığımız için, zoneyi alan kişi bize sadece gülüyordur emin ol. Eğer o kişi forumumuzdan biriyse o onun küçüklüğüdür sadece, hackleseydi emin ol kendi adına alırdı o zoneyi :) Bence bu saçma sapan konu için bu kadar tartışma yeterli. Burada tartışacağımıza foruma daha yararlı paylaşımlar katmalıyız vaktimizi boşa harcamayalım.

Konu Kilitlenmiştir.

Arkadaşlar Eğlence Yaptık Güldük Ama Abartmaya Gerek Yok Bu Kadar Eğlence Yeterli Konu Daha Güncellenmesin Yeni Konular Güncelmesi Dururken Bu Tür Konular Güncellenmesin !

132,323Konular
3,278,958Mesajlar
317,416Kullanıcılar
drknt123456Son Üye
Üst Alt