@Burak adlı üye iade bekliyorum

Merhabalar @Burak'dan 2 adet hesap almıştım ve herhangi bir sorunu olup olmayacağını sordum ve bana dedi ki duo katman yeterli fakat bugün hesabın şifresi değiştirilmiş iade...

Merhabalar @Burak'dan 2 adet hesap almıştım ve herhangi bir sorunu olup olmayacağını sordum ve bana dedi ki duo katman yeterli fakat bugün hesabın şifresi değiştirilmiş iade bekliyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhabalar @Burak'dan 2 adet hesap almıştım ve herhangi bir sorunu olup olmayacağını sordum ve bana dedi ki duo katman yeterli fakat bugün hesabın şifresi değiştirilmiş iade bekliyorum.
Seni Uyarıyorum. Bu Kişi İle Asla Ticaret Yapmayın. Kurucusuz Sattığım Hesap Elinden Gitmiş Çocuk Gibi Ağlıyor. İade İstiyor. Kurucusuz Olduğunu Belirttim Kurucusuz Hesaplar Elden Gidebilir Alanlar Bunu Bilip Alması Gerekmektedir.
@İbrahim İade Sağlandı. Konu Çöpe Taşınsın

Seni Uyarıyorum. Bu Kişi İle Asla Ticaret Yapmayın. Kurucusuz Sattığım Hesap Elinden Gitmiş Çocuk Gibi Ağlıyor. İade İstiyor. Kurucusuz Olduğunu Belirttim Kurucusuz Hesaplar Elden Gidebilir Alanlar Bunu Bilip Alması Gerekmektedir.
@İbrahim İade Sağlandı. Konu Çöpe Taşınsın
İade istediği dediğin paranın yarısını aldım ayrıca almadan dedim kş bi sorun olur mu senin de bana verdiğin cevap duo koy bişe olmaz deseydin ki kanka yeni düştü kurucusu da hesap gidebilir ağzımı açmazdım

@Burak adli arkadas ile ticaret yaptin ama düşme hesap aliyosun ve düşme hesaplarin garantisi olmuyor 1 yilda gecse geri alabilir adam benimde basima geldi bu olay ben iade ettim ama etmeseydimde suçlu ben değildim hesap alirken konussaydin garanti veriyormusun 1 hafta icinde geri alinmicak diye vs kabul etseydi sen hakli olurdun ama suan burak hakli yani sonucta düşme hesap neyselersex

@Burak adli arkadas ile ticaret yaptin ama düşme hesap aliyosun ve düşme hesaplarin garantisi olmuyor 1 yilda gecse geri alabilir adam benimde basima geldi bu olay ben iade ettim ama etmeseydimde suçlu ben değildim hesap alirken konussaydin garanti veriyormusun 1 hafta icinde geri alinmicak diye vs kabul etseydi sen hakli olurdun ama suan burak hakli yani sonucta düşme hesap neyselersex
Tabi zaten o da haklı ben ona haksız demiyorum bende dedim ki abi bende mağdurum bari yarısını at isterken falan da saygımı bozmadım hep abi abi diye hitap ettim yaşca büyük olduğu için burda böyle ticaret yapmayın gibisinden birşey yazmazı hoş olmamış tokatçı değiliz birşey değiliz daha kime tokat atmışız

132,162Konular
3,276,083Mesajlar
317,033Kullanıcılar
felekdansSon Üye
Üst Alt