burak azure vakası azurecilerin ve yetkililerin bakmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yokken sen vardin ben geldim artik madem haksizim burada bir ton adamin istegini niye yerine getiremiyorsun nerde ss ler kanitlarin nerde kimi yiyorsun neyden bahsediyorsun her kaliba girmeye calisiyorsun ?

Kanitlarinin hiç bir degeri yok ve onlar kanit degil ben atmisim zaten ss lerde onlari vds cektigimin maili nerede chatte govde gosterisi yapiyordun herkesin icinde nerede kanitlarin nerede bunlarin kanit olmadigini daha kac kisi soyleyecek sana

Kanitlarinin hiç bir degeri yok ve onlar kanit degil ben atmisim zaten ss lerde onlari vds cektigimin maili nerede chatte govde gosterisi yapiyordun herkesin icinde nerede kanitlarin nerede bunlarin kanit olmadigini daha kac kisi soyleyecek sana
Gövde Gösterisi Yaptığım Felan Yok. İkidebir Başka Suçlar Atmayı Kes Artık. Olan Biten Herşeyi Yazdım. Madem İade İstiyorsun Yapacağım Diyorum Yine Mızmızlanıyorsun Ben Anlamadım Ki Seni, Ne İstediğin Bile Belli Değil

@kafasiguzel Lafı uzatmaya gerek yok bence at iban paranı iade yapsın arkadaş bi hata yapmış ola bilir ama bu normal hatası olmasına ragmen paranı iade etmeyi kabul ediorsa buna sevinmelisin başkası olsa hatasının olmasına ragmen siklemeyip engelliyede bilirdir bence iade yapilsin ve konu kapansın.

@kafasiguzel Lafı uzatmaya gerek yok bence at iban paranı iade yapsın arkadaş bi hata yapmış ola bilir ama bu normal hatası olmasına ragmen paranı iade etmeyi kabul ediorsa buna sevinmelisin başkası olsa hatasının olmasına ragmen siklemeyip engelliyede bilirdir bence iade yapilsin ve konu kapansın.
Kanka olay ben gezginken adam beni siklemiyordu ve tg de mesajlarima bakmiyordu simdi yazdigim icin iade diyor bu hata degil bilerek yapilmis bir sey

Adam Israrla Bana Her Türlü Zararı Vermek İçin Çabalıyor

Nasil biri oldugun yaptigin hareketlerden belli oluyor gezginleri yemedigini kim nerden bilicek belki ben acmasaydim bu bilinmeyecekti belki acmayan cok insan var tik ticareti kusursuz olan insanlarda olmalı
Hyr yanlışın var tik var diye hata yapamaz diye birşey yok ayrıca sen haric arkadaşla ticaret yapıp menmun kalmayan varsa konu acsın konu acmadıgı taktirde bu alıcının sorunudur

Açtım işte dostum inşallah onlara cesaret olurum da boyle bir durum yasandiysa susmazlar
Dostum burda cesaretlik bi durum yok egerki ticaretden menmun kalmadıysan konu acıp iadeni isteyeceksin sonucda kendi verdigin parayı geri iade edilmesini istiyorsun başkasının parasını veya adamın parasını istemiorsun kendinin olan birşeyi istiyorsun bunda ne utanılıcak nede korkulucak birşey yok.

Dostum burda cesaretlik bi durum yok egerki ticaretden menmun kalmadıysan konu acıp iadeni isteyeceksin sonucda kendi verdigin parayı geri iade edilmesini istiyorsun başkasının parasını veya adamın parasını istemiorsun kendinin olan birşeyi istiyorsun bunda ne utanılıcak nede korkulucak birşey yok.
Iademi zamaninda istedigimde cevap vermedi siklemedi beni şimdi tg den papara numarası atıyorum iademi geçsin

Yapıyorum Yapıyorum. Birdaha İş Bilmeyenlerle Satış Yapmayacağım Zaten
İş bilmeyen biziz ama @Ex-Can dan aldigim azurelerin patlamamasinin sbebei nedir acaba vay be isi bilmiyoruz desene ex kac aydir calisiyoruz bu adamla hepsi de saglam verdigi hesaplarin hic bir patlama da yasanmadi ama isi biz bilmiyoruz tabi kanitin yok ama yine de isi biz bilmiyoruz anladim hocam

İade Yapılmıştır. Bu Şahısla Daha Fazla Muhattap Olup Sinirlerim Bozulmasını İstemiyorum

Tarafsız yorum yapıyorum. Burak kardeşm bir işlem satarken önce uyarıları yapman gerekir. Şunu şunu yaparsan şu olr tarzında. Ss de de mevcut ki adama kilitli azure vermişsin en başta,bende önceden azure geçtim çok kez ve hiç anında kirlenme vs yaşamadım. Fazla söze gerek yok gerekeni admin arkadaşlar yaparlar ama bana göre Burak hatalisin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,811Konular
3,271,604Mesajlar
316,267Kullanıcılar
ChatTestUserSon Üye
Üst Alt