Rating - 100%
🤣🤣🤣🤣🤣 Bana Bunu Diyenlerin Dolandırıcı Çıkması Gibi Bir Gerçek Var. Bu Zamana Kadar Kim Bana Dolandırıcıdır Dediyse Kendisi Dolandırıcı Çıktı 🤣🤣BAN KOKUYOR
🤣🤣🤣🤣🤣 Bana Bunu Diyenlerin Dolandırıcı Çıkması Gibi Bir Gerçek Var. Bu Zamana Kadar Kim Bana Dolandırıcıdır Dediyse Kendisi Dolandırıcı Çıktı 🤣🤣BAN KOKUYOR
1 günde 1m takip gönderebilmen bence şüpheli geldi, tabi sendeki SMM panelinin durumunu bilmiyorum. Müşterinin de bu kadar hızlı gönderimden sağlıklı bir şeyler beklemesi de saçma, yok 40k gitti yok 60k gitti. 2 tarafta da problem var. warez platformunda da dolandırılmamayı beklemekte ideolojik komik.🤣🤣🤣🤣🤣 Bana Bunu Diyenlerin Dolandırıcı Çıkması Gibi Bir Gerçek Var. Bu Zamana Kadar Kim Bana Dolandırıcıdır Dediyse Kendisi Dolandırıcı Çıktı 🤣🤣

Biz ne bilelim kardesim adam telafi garantili satıyor1 günde 1m takip gönderebilmen bence şüpheli geldi, tabi sendeki SMM panelinin durumunu bilmiyorum. Müşterinin de bu kadar hızlı gönderimden sağlıklı bir şeyler beklemesi de saçma, yok 40k gitti yok 60k gitti. 2 tarafta da problem var. warez platformunda da dolandırılmamayı beklemekte ideolojik komik.
Ekli dosyayı görüntüle 26290
1M Gönderim Tamamlanınca Telafileri Yapılacak Dedim Hala Sikimsonik Şeyler Söylüyorsun. Yazık1 günde 1m takip gönderebilmen bence şüpheli geldi, tabi sendeki SMM panelinin durumunu bilmiyorum. Müşterinin de bu kadar hızlı gönderimden sağlıklı bir şeyler beklemesi de saçma, yok 40k gitti yok 60k gitti. 2 tarafta da problem var. warez platformunda da dolandırılmamayı beklemekte ideolojik komik.
Ekli dosyayı görüntüle 26290
1M Görkemin Gönderimi Bitince Telafi ler Yapılacaktır.Biz ne bilelim kardesim adam telafi garantili satıyor
Oyalama Değil Escrowdan Gelecek Parayı Almam Gerekiyor 4500 TL Kendi Cebimden Harcadım Ben Şuana Kadar. İnstagrama Gelen Güncellemeden Dolayı 300k Düşüş Oldu Bunun Sebebi Ben Değilim Yani, O Güncellemeden Dolayı 300k Düşmeseydi Çoktan Telafileri Yapılmıştı BileOyalama insanları, telafiyi yapacaksan şimdi yap.
Baba sikerim takipçiyide onuda ben kullanıcı adımı değiştirdim bilmiyorum1 ay geçmiş... @Cihan sonuç nedir.
ustaaBaba sikerim takipçiyide onuda ben kullanıcı adımı değiştirdim bilmiyorum
Anladım, fakat diğer üyelerde var şikayetçi olan üyelere @Burak telafi yapıcakmısın veya ne tür birşey konuştunuz özel olarak.Baba sikerim takipçiyide onuda ben kullanıcı adımı değiştirdim bilmiyorum
Aldım hesabı konu kilit @İbrahimDediğim Gibi İsterse 14k Aktif Hesap Veririm