Rating - 0%
Selamun aleykum h4xor.tr hala buralarda ne yazık ki daha ölmedim... Neredeyse hiç aktif olamıyorum bunun sebebi Kuzey Irak 'ta görev yapıyor olmam, tekrardan hoşgeldim..
nasıl gidiyor herşey , görev nezaman bitiyore ?Yuce mimar seni kutsasin hirrimh4xor vatani görevinimi yapiyorsun (askerlik) yoksa uzmanmisin tanri kolaylik versin

farklı bir bakış açısıulan adam kuzey ırak felan diyorda hemen inanıyoz ha ? belki adam şimdi bir köşede bali çekiyor![]()

Mec öyle öyleulan adam kuzey ırak felan diyorda hemen inanıyoz ha ? belki adam şimdi bir köşede bali çekiyor![]()
Allah izin verirse 3 ay sonra görev bitiyorBro senin ölmeni isteyen kim ? kim onlar 155 ararımnasıl gidiyor herşey , görev nezaman bitiyore ?
Uzman Çavuş olarak kardeşimh4xor vatani görevinimi yapiyorsun (askerlik) yoksa uzmanmisin tanri kolaylik versin
Aklımdasın kardeşim, valla görev şimdilik güzel gidiyor hevaller patlıyorDayı fl0ry hayranın unutma he.Bu arada görev nasıl gidiyor?Kısa sürede dönmen dileği ile kolay gelsin dayı.
Takılıyoruz arada yavrumLan forumda ne işin var senin ekürü duhok seni bekliyor sahipsiz koyma sercoyada Allah kolaylık versin gardaşım
Sanala geri dönmemek üzere bıraktık kardeşimGörev bitince Geri Sanla camback atıcakmısınız | Allah Kolaylık Versin|
Allah kolaylık versin patron.Aklımdasın kardeşim, valla görev şimdilik güzel gidiyor hevaller patlıyor![]()