@By_Cakma_Prens By_Cakma_Prens KESİNLİK HOST ALMAYIN

SAYIN YETKİLİLER LÜTFEN BU ARKADASI FORMDAN BANLAYIN SUSPEND YEMEYEN HOSTAN BAHSETTI BENDE GERCEKTEN OYLEMI DIYE ALISVERIS YAPMAK ISTEDIM SONRA BANA BI SITE ATTI SITE SORGULADM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dolandırıcı.PNGdolandırıcı2.PNGdolandırıcı 3.PNGdolandırıcı 4.PNG

SAYIN YETKİLİLER LÜTFEN BU ARKADASI FORMDAN BANLAYIN SUSPEND YEMEYEN HOSTAN BAHSETTI BENDE GERCEKTEN OYLEMI DIYE ALISVERIS YAPMAK ISTEDIM SONRA BANA BI SITE ATTI SITE SORGULADM HOST BEGET CIKTI KI YAZMASLARA BAKARSN BEGET COP OLDUNU BASKA HOST ARADIM YAZIYORM AZ DAHA ARACIYLA BIRLIKTE 50 TL TOKAT ATICAKTI LUTFEN YETKILILER EL ATMASINI İSTIYORM BEGET TEN HOST ACIP KAPANMAZ DIYE TOKAT PESINDE HERKES BILIYOR KI BEGET ANINDA KİLİT ATMAYA BAŞLADI Kİ HERKES ACABILIR BEGETEN

GEREKLİ SSLER GÖSTERİLMİŞTİR

@gençtürk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet gencler buyuk mafia geldi simdi konu su bu arkadass host almak istedi once tamam dedim suspend yemeyen host servisimiz var dedim baglariz dedim bu dedi domain yok bende hazir yapip host ile.birlikte sat dedi ardindan 2 alan adi attim galiba biride clientbluebadge.com du galiba evet bunu begete baglamisim bende buna demisim host suspend yemez unutmusum soyleyim diger hostuma bagli daha alisveris yapmamissken dolandirici dior vay gavat biz diyarbair cocuguyuz olum biz de yanlis 2kursundur sanalda da siklik yapma birdaha 2kursun ederin var host almamisken beni dolandirici cikarior bide ticaret yapmamis daha burdaki adminler bile bilir ben burda 3senedir kimseyi dolandirmadim senin bir konu acman ile kimse beni banlayamaz ticaret yapip dolandirilmadin daha keske dolandirsaydimda konu acsaydin ozaman sana hak verirdim

Evet gencler buyuk mafia geldi simdi konu su bu arkadass host almak istedi once tamam dedim suspend yemeyen host servisimiz var dedim baglariz dedim bu dedi domain yok bende hazir yapip host ile.birlikte sat dedi ardindan 2 alan adi attim galiba biride clientbluebadge.com du galiba evet bunu begete baglamisim bende buna demisim host suspend yemez unutmusum soyleyim diger hostuma bagli daha alisveris yapmamissken dolandirici dior vay gavat biz diyarbair cocuguyuz olum biz de yanlis 2kursundur sanalda da siklik yapma birdaha 2kursun ederin var host almamisken beni dolandirici cikarior bide ticaret yapmamis daha burdaki adminler bile bilir ben burda 3senedir kimseyi dolandirmadim senin bir konu acman ile kimse beni banlayamaz ticaret yapip dolandirilmadin daha keske dolandirsaydimda konu acsaydin ozaman sana hak verirdim
yaaa olum niye triplere giriyorsun sen massakamısın

Hic bi şekilde herhangi bi site atmadı yalan söylüyor tüm dmleri atabilirim bos yapma düzgün konus burası artislik yapma yerimi siten beget 2 haftadır acık ıstersen sana bunu vereyım dedıne daır ssler var atayım mı?

kafanıza göre dostlar gerekli ssler attım şahıs gösterdi hazır site istersen sana verebilirim dedine dair ss te var aklın sıraca
edebiyat yapma peşinde beget siteyi atıp sana vereyim mi diyen biri arka cıkıyorsun kafanıza göre ben sizi uyaraym da gerisi önemli deil

Merak etme aslan lamb dmlere bakior sen ufak bi yanlista bizi yalanci orospu cikardine ne sik insansin git bi uyelik ac sonra gel 8sene tecrubeyi gote cevir yok oyle dava ticaretini sikerim senin duzgun konus saygini sikerim

Ulan got herif 3 ay dir kayitsin gelmis bana dior bide site ac bu isi yapiosun ama host dom bilmiorsub acmayi birak bu isi sana dolarlar verim git cukalata al dukkandan tabi orda dolards gecmez

Merak etme aslan lamb dmlere bakior sen ufak bi yanlista bizi yalanci orospu cikardine ne sik insansin git bi uyelik ac sonra gel 8sene tecrubeyi gote cevir yok oyle dava ticaretini sikerim senin duzgun konus saygini sikerim

Aslan parçası tüm dmler acık bi yalanm varsa ben banlanaym hazır beget sitesi 2 haftadır acık bırsey olmadı istersen vereyım
diyen bendim :D

Ulan got herif 3 ay dir kayitsin gelmis bana dior bide site ac bu isi yapiosun ama host dom bilmiorsub acmayi birak bu isi sana dolarlar verim git cukalata al dukkandan tabi orda dolards gecmez

Suspend yemeyen domaınlermz mevcutur host baglanır dıye konu açmışsın kerata ne davasındasn senden ticaret yapıcaz bırsey satın alıcaz cok mu içerlendin ? beget sitesini saglam host gibi gösterip laf yapıcaksn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,581Konular
3,282,495Mesajlar
317,774Kullanıcılar
benloee7Son Üye
Üst Alt