-
LordSinyor
Enes 22
Gecen hafta @ByCrowl ile alisveris yaptik ve 150 tl ye azure cekme ve dom methodu aldim. Escrow olarak @İbrahim i kullandik. Parayi ibrahima attim bycrowlda methodu anlatto fakat methodda kisaca cc bul gec diyordu. Sonra ise bana cc ler saldi fakat yine cekemedim azure ardindan ise ben sana azure saliyim dedi ve azure verdi 1 adet. verdigi azureyi Centos vds cekmek icin kullandim ve plesk kurdum. dün aksam saat 12 de Sunucuma giremedim biseymi oldu diyip azureye giricekken cikis yapildigini ve sifrenin degistirilip sunucununda silindigini gordum. Sunucu silindiginden hem zarara girdim hemde yapmis oldugum kurulumlar gitti. @ByCrowl a yazdigimds ise hicbirsekilde mesaja bakmazken ayni sekilde mesaja bakmayip telegram adinida degistirdi. bugun sabah tekrar grup actim ibrahim ve bycrow ile cocuk gelip dostum efendim, tamam 1 saate 2 adet azure telafi olarak vericem dedi fakat saat 12:48 de dedi saat ise su an 5 ve cocuk hala bakmamakta. Eger telegram bakip 2 adet azureyi telafi etmezse banlanmasini istiyorum. altta konusma ss lerinden gerekli yerleri birakicam. ve verdigi azureye giris yapmayi deneyebilirsiniz. 

@İbrahim ve @SkullZ da gruplarda vardi onlarda biliyor.
Arkadas bana 2 adet azureyi telafi etmezse veya 150 tl yi
ve anasinin amini siktigimin cocugu engelde atmis ibrahim yazdiginda 2 tik gidiyo bende 1. bu orusbu cocugu iadeyi gecmezae banlayin

@İbrahim ve @SkullZ da gruplarda vardi onlarda biliyor.
Arkadas bana 2 adet azureyi telafi etmezse veya 150 tl yi
ve anasinin amini siktigimin cocugu engelde atmis ibrahim yazdiginda 2 tik gidiyo bende 1. bu orusbu cocugu iadeyi gecmezae banlayin