Bysmartienden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu adam redsiz site kuruyomuş neyse 1 ay önce aldım red attı ama telafi yedi para iadesi falan istemedim 1 ay köpek gibi bastım ilk zamanlar biraz düşüyordu o da ya çoktan kurucu yemişti ya da sif yanlıştı sonra bundan site alan 2 kişiye yazdım birisi onun sitesinde sorun var ya kendisi yapıyor ya da farkında değil ama düşmüyor dedi onun müşterisi ama o da farkına varınca başkasına kurduruyo ve gayet güzel düştüğünü söylüyor 2. Kişide aynı şekilde o bana yazdı bende dedim bende de düşmüyor o adamda bundan çekildi kendisine site kurmaya çalışıyor şuan şimdi de bı Arkadaş almış bundan yazdım ettim arkadaş iadesini istedi ancak 300 TL aldığı siteden 100 TL vereceğini söyledi ha bu arada domain parası falan demeyin aynı domaine farklı klasörler içerisinde site kuruyor arkadaş burdan şikayet edersem belki düzelir de mağdur olan arkadaşa parayı atar panel de salmiyor hicbisey vermiyor yetkililer bir baksa ricamdir

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Bu nasil gereksiz bir konu anlamis degilim.

Sitede bi sorun yokken hakkimda sikayet aciliyor bana ve dier musterilerime hesap duserken bunlara dusmuyor die suclusu ben oluyorum acayip tuhaf
Sitede red vs oldugu xaman telafi edipnduzeltiyorum duzelttimde suan sitede bi sorun yok hatta test edince tg ye de dusuyor ve arkadas 500 mail basmis hesap dusmuyor diyor bu sorun benim sorun degil onundur.
Domaine gelirsek evet domain daha once tek domainde barindiriyordum suan oyle degil fazla fazla domain aldim her domaine 2 klasor aciyorum. Normalde iade etmiyorum ama arkadasa 100 tl ile istersen iade edebilirim dedim yok cekti ve artik istesede iade etmiyeceyim.
Site saglam anlayan binadmin vs varsa telegramdan bana ulasabilir ve siteyi test edebiliriz.
Telegrama deneme atarken dusmesi fakat Hesap dusmemesi benim sorunum degildir. Geregi yapilsin

Hocam hesaplari kendisi çekme ihtimali yok mu hepsini geçtim 4 kişiyle tg grubu açarım hepside düşmediğini söylüyor?
Savunmak gibi olmasın ama düşse bile telegramına anlık geliyo olması lazım ordan görüp giriş yaparsın bakarsın şifre yanlışsa çekilmiş demektir ama sitede bir sorun olmadığını belirtiyor 1000 Tane mail bile bassan düşmeme ihtimali var başıma geldi belki mailin spama düşüyodur.

Hocam bu adam redsiz site kuruyomuş neyse 1 ay önce aldım red attı ama telafi yedi para iadesi falan istemedim 1 ay köpek gibi bastım ilk zamanlar biraz düşüyordu o da ya çoktan kurucu yemişti ya da sif yanlıştı sonra bundan site alan 2 kişiye yazdım birisi onun sitesinde sorun var ya kendisi yapıyor ya da farkında değil ama düşmüyor dedi onun müşterisi ama o da farkına varınca başkasına kurduruyo ve gayet güzel düştüğünü söylüyor 2. Kişide aynı şekilde o bana yazdı bende dedim bende de düşmüyor o adamda bundan çekildi kendisine site kurmaya çalışıyor şuan şimdi de bı Arkadaş almış bundan yazdım ettim arkadaş iadesini istedi ancak 300 TL aldığı siteden 100 TL vereceğini söyledi ha bu arada domain parası falan demeyin aynı domaine farklı klasörler içerisinde site kuruyor arkadaş burdan şikayet edersem belki düzelir de mağdur olan arkadaşa parayı atar panel de salmiyor hicbisey vermiyor yetkililer bir baksa ricamdir
Siteyi bana özelden iletir misin, siteyi veya scripti. O şekilde devam edelim.

Hocam bu adam redsiz site kuruyomuş neyse 1 ay önce aldım red attı ama telafi yedi para iadesi falan istemedim 1 ay köpek gibi bastım ilk zamanlar biraz düşüyordu o da ya çoktan kurucu yemişti ya da sif yanlıştı sonra bundan site alan 2 kişiye yazdım birisi onun sitesinde sorun var ya kendisi yapıyor ya da farkında değil ama düşmüyor dedi onun müşterisi ama o da farkına varınca başkasına kurduruyo ve gayet güzel düştüğünü söylüyor 2. Kişide aynı şekilde o bana yazdı bende dedim bende de düşmüyor o adamda bundan çekildi kendisine site kurmaya çalışıyor şuan şimdi de bı Arkadaş almış bundan yazdım ettim arkadaş iadesini istedi ancak 300 TL aldığı siteden 100 TL vereceğini söyledi ha bu arada domain parası falan demeyin aynı domaine farklı klasörler içerisinde site kuruyor arkadaş burdan şikayet edersem belki düzelir de mağdur olan arkadaşa parayı atar panel de salmiyor hicbisey vermiyor yetkililer bir baksa ricam
Siteyi bana özelden iletir misin, siteyi veya scripti. O
Skullz tg @durdenberat müsait olduğumda anlatacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,777Konular
3,290,580Mesajlar
324,550Kullanıcılar
davut123321Son Üye
Üst Alt