ben banlanmasını talep edıyorum son yazdıgı mesaj gormussundur dalga gecıcı konusması var ne dedıgı ne dedıgıne tutmuyor
Ortada dolandırma olmadığı için ban söz konusu değil sadece kişiler bilgilensin en idealı budurben banlanmasını talep edıyorum son yazdıgı mesaj gormussundur dalga gecıcı konusması var ne dedıgı ne dedıgıne tutmuyor
ozaman tokatçı rolünde oynarsın olayla escnin ne alakası var beğenmiyorsan git başka esc tutbızde bu saatten sonra esc kabul etmeyız kımse kusura bakmasın 1 saattır adamla ugrestım adam ılk defa alıyor daha once aldım dıyor ne dedını kendı bılmyor sende sahıtsın @İbrahim bey ama nedense ortada sucluda yok ben esc kabul etmıyorum bu saatten sonra benle tıcaret yapıcak kısı boyle yapsın
kardes ben ıbrahım beyden sıkayetcı degılım kendısı olayı bılıyor benım kızdıgım nokta emegın hıc olmasıozaman tokatçı rolünde oynarsın olayla escnin ne alakası var beğenmiyorsan git başka esc tut
ekardeşim emeğin hiç olduysa esc napsın escnin görevi güvenlli ticaret sağlamak adamdan para alır senden hesabı parayı aldıktan sonra sen hesabı verirsin adam hesabı alınca sana paranı atar illahesap olmasına gerek yokkardes ben ıbrahım beyden sıkayetcı degılım kendısı olayı bılıyor benım kızdıgım nokta emegın hıc olması