cakırss adlı uyeyle tıcaret yapanlar dıkkat etsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
arkadas esc hayat kurtarır dıyorum evet dogru ama emege haksızlık zoruma gıdıyor arkadasa kullandıkca ode hesabı actım sorun var dedı kontrol ettım acıklamalarıda yaptım @İbrahim bey sahıttır tıcaretı ıptal ettı benım emegımı caldı herkes bu uyeyle tıcaret yaparken valla dıkkat etsın

Rating - 0%
1641147419966.png
bu hesap kullandıkca hesabı degılmıs arkadaslar sıze soruyorum ya ben parasında degılım ısımı gucumu bıraktım bu arkadasla ugrastım

Rating - 0%
bızde bu saatten sonra esc kabul etmeyız kımse kusura bakmasın 1 saattır adamla ugrestım adam ılk defa alıyor daha once aldım dıyor ne dedını kendı bılmyor sende sahıtsın @İbrahim bey ama nedense ortada sucluda yok ben esc kabul etmıyorum bu saatten sonra benle tıcaret yapıcak kısı boyle yapsın

Rating - 100%
bızde bu saatten sonra esc kabul etmeyız kımse kusura bakmasın 1 saattır adamla ugrestım adam ılk defa alıyor daha once aldım dıyor ne dedını kendı bılmyor sende sahıtsın @İbrahim bey ama nedense ortada sucluda yok ben esc kabul etmıyorum bu saatten sonra benle tıcaret yapıcak kısı boyle yapsın
ozaman tokatçı rolünde oynarsın olayla escnin ne alakası var beğenmiyorsan git başka esc tut

Rating - 100%
kardes ben ıbrahım beyden sıkayetcı degılım kendısı olayı bılıyor benım kızdıgım nokta emegın hıc olması
ekardeşim emeğin hiç olduysa esc napsın escnin görevi güvenlli ticaret sağlamak adamdan para alır senden hesabı parayı aldıktan sonra sen hesabı verirsin adam hesabı alınca sana paranı atar illahesap olmasına gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,309Mesajlar
315,454Kullanıcılar
Üst Alt